10% webshopkorting

01/12/2018

Ontvang nu 10% korting op jouw aankopen via onze webshop. Ben je op zoek naar inspiratie voor zinvolle geschenken? De hele maand december en januari verwennen we je met 10% korting op de meeste artikelen* in onze webshop.

Gaat je zicht achteruit of ben je reeds langer slechtziend?

Hier vind je het meest complete aanbod aan hulpmiddelen voor alle doeleinden, van alle belangrijke merken. Zowel slechtziende personen, ouderen met verminderend zicht als blinden vinden de passende hulpmiddelen om zelfstandiger door het leven te gaan.

Wat dacht je van huishoudartikelen, loepen, leeslampen, Daisy-spelers, aangepaste toetsenborden of handige (smart)phones? Je bestelt ze met een muisklik en je beslist zelf waar je aankopen geleverd worden!

Tot eind januari krijg je dus bij je online bestelling 10% korting.

Neem vrijblijvend een kijkje in onze producten en ontdek ons ruime gamma. De producten in promotie herken je aan hun label en de doorstreepte prijs.

Ook dyslexiesoftware

De kooplicentie van onze dyslexiesoftware koop je ook met korting in onze online shop. Met programma’s zoals Alinea, Kurzweil 3000 en WoDy slagen leerlingen en studenten erin hun lees- en schrijfproblemen zelfstandig te overwinnen.

Aankopen tijdens de kerstvakantie

Koop je tussen kerst en nieuw? Dan zal je jouw producten pas na 2 januari ontvangen. We zijn namelijk collectief gesloten en zullen de online bestelling behandelen als de kantoren terug geopend zijn.

We wensen je alvast een prettig eindejaar!

Bekijk hier al onze producten

*De eindejaarskorting op de webshop zijn geldig op bestellingen, geplaatst tot 31 januari 2019 en is niet cumuleerbaar. De eindejaarskorting op de webshop geldt niet op producten in promotie, abonnementen en apps (Alinea, Kurzweil, Lezergame, KNFB Reader, Alinea app).

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit