fbpx

Al luisterend studeren of werken?

Heb je een eerder auditief geheugen? Benut je ook graag elk moment? Luister je graag met volle toewijding, zonder afleiding?

man listening to smartphone

Onze compenserende software kan een echte meerwaarde zijn voor mensen die geen lees-of schrijfproblemen hebben, maar informatie graag auditief verwerken en dit op elk beschikbaar moment. Zo laten onze compenserende apps Alinea en KNFB Reader je toe om je teksten in de meest courante formaten zoals pdf, txt, enz. ook onderweg te laten voorlezen door je smartphone. Je laadt de teksten op via de cloud of neemt eenvoudigweg een foto van de informatie die je interesseert.

Kurzweil 3000 Mobile gaat nog een stukje verder en laat ook het bewerken van je teksten toe, maar doet dit enkel voor KES tekstbestanden en mits je het programma Kurzweil 3000 voor pc hebt. Laat je echter niet afschrikken: KES bestanden kun je heel makkelijk aanmaken.

Met deĀ Audio Notetaker kun je noteren zonder te schrijven. Je neemt een les, voordracht of vergadering op. Je kunt je concentreren op hetgeen verteld wordt. Je wordt niet afgeleid door de verplichting om nota’s te nemen. Je verwerkt de geluidsinfo achteraf via je computerscherm aan de hand van tijdsbalkjes. Je kunt de balkjes herschikken en aanvullen met extra geluids-, tekst- en beeldfragmenten. Zo heb je steeds heldere en uitvoerige notities.

 

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit