Korting, korting, korting!

Want wij beperken ons niet tot 1 dag, neen! Je krijgt bij ons van maandag 23/11/2020 tot en met maandag 30/11/2020 maar liefst 15% “Black Friday” korting op nagenoeg alle online artikelen. (*actievoorwaarden onderaan)

black friday image

In deze rare en soms wel eenzame tijden is het belangrijk zorg te dragen, voor anderen maar ook voor jezelf. Verhindert je verminderde zicht om een boek op de schoot te nemen of om een leuke serie op tv mee te pikken? Volstaat je bril niet meer om jouw favoriete (handwerk)hobby te doen? Heb je vermoeide ogen bij het computerwerk? Met de donkere dagen en het vele binnenblijven is het extra fijn iets leuks om handen te hebben.Laat je hieronder inspireren.

 

Heb je vragen bij één van onze oplossingen? Neem dan telefonisch of via mail contact op met  onze consulenten. Ze staan voor je klaar. Ook een kleine online demo behoort tot de mogelijkheden.

 

Maar nog belangrijker: vergeet vooral niet te genieten van je extra lange Black Friday korting! Schaf je aankoop aan tussen 23 en 30 november 2020 en geniet van 15% korting! (*)

 

Onze Daylight lampen zorgen voor uren onvermoeid lees- en hobbyplezier. Een beetje extra vergroting nodig? Dan is een loeplamp de oplossing.

 


Kennissen opzoeken. Veel familie op bezoek krijgen. Het zit er jammer genoeg nog even niet in. Je knus in de zetel nestelen en een leuke tv-serie meepikken kan dan weer helemaal wel. En die te kleine ondertitels hoeven je helemaal niet tegen te houden. Ontdek hier onze oplossingen voor tv-ondertitels.

  • MaxTV € 94,99 (tijdelijk € 80,74) – € 14 voordeel
  • Go-box € 649 (tijdelijk € 551,65) – € 97 voordeel

 


Is het bij jou in huis soms ook zo stil? Dan brengt een luisterboek  aangename luisterstemmen in jouw huiskamer binnen. Een Daisy-speler waarmee je boeken of je favoriete krant of magazine beluistert is het ideale eindejaarscadeau.

 


Lena, 78 jaar: “Ik bak erg graag. Zeker in de wintermaanden probeer ik graag nieuwe receptjes uit. Wat een geluk dat mijn dochter me onlangs een sprekende weegschaal cadeau deed. Zelfs nu, met m’n slechte ogen, kan ik blijven bakken.” Ontdek hier het gamma sprekende hulpmiddelen: klok, rekenmachine, afstandsbediening, weegschalen, bloeddrukmeter enz.

 

 

 

 


Ben jij een fervent pc-gebruiker? Surfen op zoek naar … , een fotoboek maken, een online cursus volgen enz. Bij pc-werk met verminderd zicht is het zo belangrijk om te kiezen voor een voldoende groot scherm, eventueel een grootlettertoetsenbord met extra kleurcontrast en de juiste vergrotings- of spraaksoftware.

 


Zin om tijdens de herfst- en winterdagen door je fotoalbums te bladeren of er je favoriete magazines even bij te nemen enz. Als jou dat niet goed meer lukt, zelfs met een bril of lenzen, dan biedt ons ruime gamma aan loupes en beeldschermloepen heel wat mogelijkheden. De zakformaatoplossingen die je overal meeneemt variëren van de kleinste handloep tot een draagbare elektronische loep. Van plan om hier heel veel mee te lezen? Dan bieden de grotere beeldschermen meer leescomfort. Ideaal om er je dagelijkse krant mee te lezen bijvoorbeeld.

 


Paul, 75 jaar: “Tijdens de eerste blijf in je kot periode was het moeilijk om contact te houden. Een babbel door het raam, da’s toch niet hetzelfde. Nu heb ik mezelf zo’n Smartvision gekocht. Ik ga mee met m’n tijd hoor. De goed voelbare toetsen en dicteerfunctie zorgen ervoor dat ik er ook echt goed mee uit de voeten kan.”

Een telefoon brengt je dichter bij elkaar. Even een belletje naar je vriend(in), je familie. Dat doet zo’n deugd. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

 

 

 


Ben je op zoek naar een compacte brailleleesregel voor thuis en onderweg? Op de Focus 14 en Brailliant BI 14 en ook een aantal andere brailleartikelen krijg je nu uitzonderlijk 15% korting bij rechtstreekse online aankoop in onze webshop.

 

 

(*) Actievoorwaarden:  Je ontvangt 15% korting bij de online aankoop van een artikel uit onze webshop met geafficheerde prijs en bij contante elektronische betaling. Volgende artikelen zijn uitgesloten van de actie: alle abonnementsformules, artikelen met vermelding “Offerte aanvragen”.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit