Coming soon: 1 sterk ed-tech merk

Juli 2021


Er staan heel wat veranderingen op het najaarsmenu van Sensotec en voor jou lichten we graag al een tipje van de sluier op. Voor onze klanten visuele hulpmiddelen verandert er voorlopig niets. We blijven trouw op post met onze website www.sensotec.be en Sensotec als ervaren aanbieder van innovatieve visuele hulpmiddelen. We blazen dit jaar trouwens 35 kaarsjes uit!

Onze klanten educatieve software (onderwijsprofessionals, therapeuten en particulieren) gaan we in de nabije toekomst anders bedienen. Met Sensotec support als sterke ruggengraat voor de administratie, technische ondersteuning en R&D-ontwikkelingen, gaan we resoluut voor een verdere samensmelting met Lexima, sinds begin 2020 ons zusterbedrijf.

afbeelding woord change-chanche

Eigenaar van zowel Sensotec als Lexima, Falk Beerten, ziet het groot: “Lexima wordt het ed-tech merk van de toekomst.” Dat was het al in Nederland, maar wordt het dus ook voor Vlaanderen. Ook internationaal zijn er heel wat plannen.

foto van Bart Broekhuis

Bart Broekhuis

“Een logische volgende stap”, aldus de Nederlandse commercieel en marketing directeur Bart Broekhuis. “De educatieafdelingen van Sensotec en Lexima zijn nichespelers die onderwijsinstellingen helpen om inhoudelijk uit te blinken.” Met heel wat overlap tussen de softwareoplossingen en de aanpak richting het onderwijsveld zal het voeren van 1 sterk merk “Lexima” ons toelaten om met meer focus de Vlaamse, Nederlandse en ook internationale markt van verrijkende ed-tech oplossingen en diensten te voorzien.

We gaan niet overhaast te werk. Hoewel erg ervaren, werken we met een vrij klein educatieteam in Vlaanderen en zo’n veranderingen brengen tijdelijk heel wat extra werk met zich mee. Bart geeft zijn Vlaamse team 1 schooljaar om de aansluiting met Nederland – natuurlijk met behoud van de Vlaamse eigenheid – helemaal op punt te zetten. Een volledig nieuwe website richting najaar 2021 en een aangepast dienstenaanbod zullen de grootste realisaties voor ‘21-’22 zijn.

 

We houden je natuurlijk op de hoogte van alle stappen die we in dit proces zetten.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit