Coronamaatregelen bij Sensotec

16/03/2020

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is een prioriteit. We proberen de verdere verspreiding van het virus te voorkomen en volgen de opgelegde maatregelen goed op. We rekenen daarbij op ieders solidariteit.

We begrijpen dat je de komende weken liever niet de deur uit gaat. Maar Sensotec blijft actief. Veel medewerkers werken van thuis uit om dezelfde service als steeds te garanderen. Onze klantendienst is tijdens de kantooruren steeds bereikbaar. En online shoppen in onze webshop blijft vanzelfsprekend mogelijk, onze voorraden zijn aangevuld. In deze coronatijden zijn onze digitale hulpmiddelen namelijk voor velen de betrouwbare en veilige oplossing!

Hieronder lees je meer details over hoe we je momenteel kunnen helpen.

afdeling visuele hulpmiddelen

Onze demodagen visuele hulpmiddelen worden naar een latere datum verplaatst. Heb je een persoonlijke afspraak met één van onze consulenten? Dan nemen onze consulenten eerstdaags contact met je op. Je kan onze consulenten en klantendienst steeds bereiken op het nummer +32 50 39 49 49 of via e-mail sales@sensotec.be/support@sensotec.be.

afdeling lees- en leerproblemen

De infosessies dyslexie gaan niet langer op locatie door, maar wel via een gratis webinar. Was je al ingeschreven, dan ontvang je de link voor de webinar via een mailtje. Heb je interesse in de webinar? Dan kan je hier inschrijven. De consulenten zijn steeds bereikbaar op het nummer +32 50 40 47 41 of via e-mail dyslexie@sensotec.be/dyslexiesupport@sensotec.be.

Ook beurzen worden momenteel volop afgelast of verplaatst: VVL congres is afgelast, Nationale Dyslexie Conferentie Nederland is verplaatst naar 30/09, Tools4Schools is verplaatst naar 26/09. Je hoeft echter niet tot dan te wachten! Heb je een vraag of wil je meer info rond onze nieuwe preventieve en remediërende producten? Dan kun je steeds onze consulenten bereiken.

Laten we er samen alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit