De Sensotec webapp 1.0

05/09/2019

De nieuwste oplossing binnen voorleessoftware werd vandaag online gezet. Een nieuwe krachtige webapp die bruikbaar is op een Chromebook, Windows, Mac in een Chrome browser.
Een persoon met lees- of schrijfmoeilijkheden heeft vanaf nu de volledige vrijheid om compenserende (voorlees)software altijd en overal te gebruiken.

Dankzij deze online oplossing moet je de voorleessoftware niet meer installeren en gebruik je ze op eender welke computer of tablet om in pdf documenten te lezen en te werken. Helemaal nieuw is de Single Sign-on functie. Koppel je Google, Microsoft of Smartschool account eenmalig en gebruik de webapp met één klik op de knop.

Laat je pdf documenten en ADIBoeken voorlezen met actieve leesondersteuning en pas de leesinstellingen naar jouw voorkeur aan. Je kan nu heel gemakkelijk ook je digitale handboek en werkboek naast elkaar leggen. Dankzij de spellingcontrole en dyslexiespecifieke woordvoorspeller schrijf je foutloos in de teksteditor.

In de komende weken worden heel wat extra functies toegevoegd. Openen en opslaan in KES, invullen op documenten, verklarende en vertalende woordenboeken, beeldwoordenboeken, werkwoordondersteuning, homofonen, vertaalfunctie, markeren en samenvatten, dicteerfunctie, uitspraakwoordenboeken, examenbeveiliging… Je zal merken dat de webapp in constante evolutie is.

Deze online webapp is een extra tool die aangeboden wordt bij een weblicentie op compenserende (voorlees)software. Heb je dus een abonnement op Alinea of Kurzweil 3000 of geniet van je gratis voorleessoftware? Dan kan je met die gegevens inloggen op Alinea in de cloud of de Sensotec webapp.

Dankzij de andere onderdelen van Alinea of Kurzweil 3000 kan je elke vorm van tekst omzetten naar een pdf document. Een Microsoft Office document, Google Doc, internetpagina, tekst op sociale media, een e-mail of een geprinte tekst. Deze zijn nu ook vlot toegankelijk voor iemand met leesmoeilijkheden.

We zijn dus best trots om te kunnen zeggen dat we dé referentie op de Belgische en Nederlandse markt zijn. Sensotec zorgt ervoor dat meer leerlingen de mogelijkheid krijgen om hun talenten te ontplooien en volop deel te nemen aan het leven van elke dag.

Bekijk hier het demofilmpje

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit