De Vision Australia Connect2 app

De grootste Australische blinden- en slechtziendenorganisatie, Vision Australia, ondersteunt meer dan 25.000 mensen met visuele problemen en doet dit via 35 centra verspreid over Australië. Deze non-profit organisatie was op zoek naar een partner voor het stapsgewijs vernieuwen van hun Connect app, die ze kostenvrij aanbieden aan hun leden om toegang te krijgen tot hun uitgebreide online  bibliotheek.

Vision Australia kwam na een marktanalyse uit bij Sensotec  als geschikte partner voor de realisatie van die vernieuwing. Sensotec heeft reeds het leeuwendeel van de markt in Daisy apps in handen, met meer dan 180.000 actieve app-users in landen als Zweden, Finland, Noorwegen, Frankrijk en België. Bovendien werkt onze aanpak ook echt. In nauw overleg met onze klanten komen we tot een realisatie die zich vlot laat integreren met bestaande platformen en die helemaal naar verwachting is.

De samenwerking met Vision Australia werd in de lente van 2019 opgestart en kende nu een eerste release.

Met de Connect2 wordt nu ook het ePub formaat ondersteund. De oorspronkelijke app had al een verfijnde zoekfunctie die zowel op titel, auteur als sleutelwoord kon zoeken. Deze is dan ook behouden in de vernieuwde app.  En op basis van onze input kon Vision Australia ook de nodige server ontwikkelingen aan hun kant uitvoeren.

De voorspoedige samenwerking resulteerde eind november 2019 in de lancering van de Vision Australia Connect2 app. De Vision Australia klanten worden nu geleidelijk overgeschakeld naar de compleet vernieuwde Connect2 app. In de toekomst zal de app ook in een dark mode aangeboden worden voor een nog betere gebruikservaring.

 

Sensotec is eigenaar van het Online Daisy Platform & ontwikkelde in die hoedanigheid al heel wat app’s (Legimus & ILT – Zweden, Lydhør– Noorwegen,  Pratsam Reader – Finland, Anderslezen – België, Sondo – Frankrijk & nu ook Connect2 – Australië). Alle info hierover vind je op www.online-daisy.com.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit