Persoonlijk advies en demonstraties.

Op 13 november is er in Gent een demodag voor mensen met verminderd zicht. Maak er kennis met visuele hulpmiddelen voor zowel blinde als slechtziende personen. Ook de personen die hen begeleiden, familieleden, lesgevers,… zijn uiteraard welkom.

Mensen die door leeftijd, ziekte of ongeval niet meer voldoende hebben aan een bril om nog te kunnen lezen of details te kunnen zien worden er geholpen om het meest passende hulpmiddel te vinden.

Onze consulenten stellen je zowel de nieuwste producten als de klassiekers deskundig voor. Ze tonen je software en toestellen in werking en laten je de hulpmiddelen zelf uitproberen. Zo helpen we je het hulpmiddel uit te kiezen dat het best bij jouw specifieke noden past.

Breed gamma, vrije keuze in visuele hulpmiddelen

Sensotec heeft een ruim gamma beeldschermloepen, voorleestoestellen, vergrotingssoftware, brailleleesregels, notitietoestellen, leeslampen en kleine hulpmiddelen voor het dagelijks leven. Zowel jongeren op school als volwassenen in een werk- of thuissituatie kunnen van deze hulpmiddelen gebruik maken.

Ons aanbod is samengesteld uit innovatieve kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten. Tijdens deze demodag test je ze zelf uit, kan je vergelijken en kies je vrij uit verschillende voorstellen.

Praktisch

Wanneer: dinsdag 13 november, van 10.30u tot 16u, vrije toegang
Waar: Vlaams Oogpunt Gent
Adres: Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent

Wegbeschrijving

Het VOP Gent is het best te bereiken met het openbaar vervoer. Aan het Sint-Pietersstation heb je deze mogelijkheden:

  • Verlaat het station aan de voorzijde en ga naar rechts tot aan de oversteekplaats van de Clementinalaan. Steek die straat over en vervolg uw weg naar links (rond het oude hoekgebouw van de spoorwegdiensten) tot aan de oversteekplaats aan de Astridlaan.  Steek die straat over, ga de Astridlaan in en volg die tot op het einde.  Sla dan links de Kortrijksesteenweg in. Loop tot nummer 304 aan de voelbare rubbertegels.
  • Als je voor de tram kiest: neem tramlijn 1 (richting centrum) en stap af aan de eerste halte. Sla rechts de Kortrijksesteenweg in (richting park) en loop tot nummer 304 aan de voelbare rubbertegels.

We ontmoeten je ook graag op andere gelegenheden

Op onze agenda vind je alle data terug van beurzen, demodagen en workshops.

Bekijk hier de uitgebreide kalender met alle demodagen.

Passen deze dagen niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.