Merk je dat lezen wat moeilijker gaat? Dat een dierbare niet meer kan doen wat hij/zij zo graag deed?  Kruiswoordraadsels invullen, van een goed boek genieten, borduren gaat moeizamer?

Dan is het tijd om kennis te maken met de producten van Sensotec. Je vindt bij ons een heel ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Want lang zelfstandig blijven met een actieve geest, dat houdt je lichaam jong.

Demodag in Mechelen (Sint-Katelijne-Waver)

Heb je een VAPH-dossier en is jouw toestel ouder dan 5 jaar? Of wens je nieuwe mogelijkheden te leren kennen? Kom dan naar onze demodag, je vindt er een oplossing voor elke taak die nu wat minder goed lukt omdat je zicht er op achteruit is gegaan of het toestel gewoon verouderd is.  De consulent luistert naar je verhaal en stelt je het meest geschikte hulpmiddel voor.

Test het uit op de demodag! Leer het toestel kennen, probeer het eens uit en beslis dan pas of dit je leven zal verbeteren. Alles volledig corona-proof!

De toegang is steeds gratis maar op afspraak.

Maak hier een afspraak indien je advies wenst over toestellen voor vergroting.

Maak hier een afspraak indien je advies wenst over toestellen met spraak en braille.

Praktisch

Wanneer: donderdag 19 november 2020, van 9.30u tot 16u, reservatie verplicht!
Waar: zaal ‘De Goede Herder’
Adres: Goede Herderlaan 2-8, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Openbaar vervoer: Neem bus 560 of 561 en stap af aan “Sint-Katelijne-Waver Goede Herderlaan”.

Wat als het toch niet past?

Passen deze dagen niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.