Demodagen 2019

18/01/2019

consultant giving adviceHet jaar door organiseren we demodagen voor mensen met verminder zicht op verschillende locaties in alle provincies.

Vrijblijvende kennismaking met hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht

Op deze demodagen verwelkomen we iedereen die te maken heeft met de gevolgen van verminderd zicht: blinden, slechtzienden, mensen die door zichtproblemen (door ouderdom, ziekte,…) steeds meer problemen krijgen met lezen, schrijven, huishoudelijke activiteiten,… Ook familieleden, vrienden en geïnteresseerden zijn welkom.

Deze demodagen zijn de ideale gelegenheid om ons ruime gamma hulpmiddelen te leren kennen. Je kunt er terecht bij onze medewerkers voor meer uitleg en persoonlijk advies. Zowel de nieuwste producten als de klassiekers worden je deskundig voorgesteld.

Gratis en vrijblijvend advies en demo

Een bezoek aan onze demodagen is gratis, net als het persoonlijk advies dat je van onze medewerkers krijgt. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven.

Ter plaatse kun je verschillende toestellen en softwareversies zelf uitproberen.

Data en locaties

In de loop van het jaar nemen we ook deel aan verschillende beurzen. Ook in het Franstalig landsgedeelte zijn er demodagen: wens je de lijst hiervan te bekijken, klik dan op de taalknop ‘FR’ bovenaan de websitepagina. Klik daarna opnieuw op ‘NL’ om weer verder te gaan in het Nederlands.

Op onze agenda vind je ook alle geplande data terug van demodagen en beurzen waar we aan deelnemen en waar je ons kunt ontmoeten.

Praktisch

  • Alle praktische informatie, adressen en wegbeschrijvingen vind je terug op de detailpagina van de afzonderlijke demodag.
  • De demodagen zijn van 10.30u tot 16u. Ook deze informatie vind je terug op de detailpagina.
  • Toegang tot de demodagen is gratis, inschrijven is niet nodig.
  • Wens je heel specifieke informatie voor jouw situatie, dan mag je dat steeds vooraf laten weten via het e-mailadres sales@sensotec.be. Zo kunnen onze consulenten zich optimaal voorbereiden.
  • Past geen van deze data voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen: contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit