Demodagen 2020

31/03/2020

Informatie Coronavirus: Door de aanhoudende coronamaatregelen en omdat de gezondheid van klanten en medewerkers op de eerste plaats komt, zijn we genoodzaakt om de demodagen tot eind mei af te gelasten. We volgen nauwlettend de richtlijnen vanuit de overheid en passen overeenstemmend onze planning aan. Nieuwe data worden van zodra mogelijk gecommuniceerd. Zit je met vragen, aarzel dan niet ons te contacteren. Ondertussen kun je vanaf 11/05 opnieuw in onze kantoren terecht voor een persoonlijke afspraak. Hier lees je er meer over.

In normale omstandigheden organiseren we doorheen het jaar demodagen voor mensen met verminderd zicht op verschillende locaties in alle provincies.

Vrijblijvende kennismaking met hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht

Een bezoek aan onze demodagen is gratis, net als het persoonlijk advies dat je van onze medewerkers krijgt. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven. Doe je dit wel? Dan krijg je van ons een handig herinneringsmailtje en een kortingscode voor je demodag aankoop.

Ter plaatse kun je verschillende toestellen en softwareversies zelf uitproberen.

Data en locaties

In de loop van het jaar nemen we ook deel aan verschillende beurzen. Ook in het Franstalig landsgedeelte zijn er demodagen: wens je de lijst hiervan te bekijken, klik dan op de taalknop ‘FR’ bovenaan de websitepagina. Klik daarna opnieuw op ‘NL’ om weer verder te gaan in het Nederlands.

Op onze agenda vind je ook alle geplande data terug van demodagen en beurzen waar we aan deelnemen en waar je ons kunt ontmoeten.

Praktisch

  • Alle praktische informatie, adressen en wegbeschrijvingen vind je terug op de detailpagina van de afzonderlijke demodag.
  • De demodagen zijn van 10.30u tot 16u. Ook deze informatie vind je terug op de detailpagina.
  • Toegang tot de demodagen is gratis, inschrijven is niet nodig.
  • Wens je heel specifieke informatie voor jouw situatie, dan mag je dat steeds vooraf laten weten via het e-mailadres sales@sensotec.be. Zo kunnen onze consulenten zich optimaal voorbereiden.
  • Past geen van deze data voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen: contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit