Demodagen 2020

26/06/2020

Informatie Coronavirus: Door de coronamaatregelen en omdat de gezondheid van klanten en medewerkers op de eerste plaats komt, passen we onze demodagen aan.  Zo organiseren we in september voor het eerst een “3-daagse opendeurdag op afspraak”, zowel in Jabbeke, Hoevenen als Jambes. Vanzelfsprekend volgen we alle gezondheidsrichtlijnen. Andere data later dit jaar blijven onder voorbehoud.  Zit je met vragen, aarzel dan niet ons te contacteren. Ondertussen kun je vanaf 11/05 opnieuw in onze kantoren terecht voor een persoonlijke afspraak. Hier lees je er meer over.

3-daagse opendeur Jabbeke, Hoevenen & Jambes, op afspraak: do 10/09, vr 11/09 en za 12/09

Een bezoek aan onze 3-daagse opendeur is gratis, net als het persoonlijk advies dat je van onze medewerkers krijgt. Gezien we uitsluitend op afspraak werken, is vooraf inschrijven wel nodig.  Je kunt dit binnenkort via onze online agenda zelf doen of nu reeds je moment reserveren door een belletje of mailtje naar onze consulenten.

Ter plaatse kun je verschillende toestellen en softwareversies zelf uitproberen.

Data en locaties

In de loop van het jaar nemen we ook deel aan verschillende beurzen. Ook in het Franstalig landsgedeelte zijn er demodagen: wens je de lijst hiervan te bekijken, klik dan op de taalknop ‘FR’ bovenaan de websitepagina. Klik daarna opnieuw op ‘NL’ om weer verder te gaan in het Nederlands.

Op onze agenda vind je ook alle geplande data terug van demodagen en beurzen waar we aan deelnemen en waar je ons kunt ontmoeten.

Praktisch

  • Alle praktische informatie, adressen en wegbeschrijvingen vind je terug op de detailpagina van de afzonderlijke demodag.
  • De demodagen zijn van 10.30u tot 16u. Ook deze informatie vind je terug op de detailpagina. Tijdens de 3-daagse opendeur noteren we afspraken tussen 8u30 en 16u30
  • Toegang tot de demodagen is gratis. Zolang we op afspraak werken is inschrijven nodig.
  • Wens je heel specifieke informatie voor jouw situatie, dan mag je dat steeds vooraf laten weten via het e-mailadres sales@sensotec.be. Zo kunnen onze consulenten zich optimaal voorbereiden.
  • Past geen van deze data voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen: contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit