Een Cloudoplossing in de maak

Alle leerkrachten en leerlingen wensen bij het nieuwe schooljaar een goede start te maken. Sensotec wil die goede start ondersteunen met een nieuwe oplossing binnen de voorleessoftware. Compenserende voorleessoftware Alinea en Kurzweil 3000 krijgen een webapplicatie die pdf’s en kes-documenten laat voorlezen. Deze toepassing zal dus op elke computer inzetbaar of je nu een Chromebook, PC of Mac gebruikt.

Ons development team is nu al volop bezig met deze nieuwe ontwikkeling. Het project werd opgedeeld in verschillende stukken. De eindfase van de ontwikkeling van deze webapplicatie is nu bereikt. Het definitieve resultaat zal vanaf september beschikbaar zijn; ondertussen kunnen we al het prototype tonen met het nieuwe design en de verschillende functies.

Bekijk hier het resultaat.

 

Het design is grotendeels af maar we blijven bijschaven tot we de best mogelijke oplossing gevonden hebben. Het moet er niet alleen mooi uitzien, het moet vooral goed werken. Het doel dat we voor ogen hebben? Naast het laten voorlezen van pdf’s en kes-documenten zal je met deze applicatie ook moeilijke woorden kunnen opzoeken in de verklarende-, vertalende- en beeldwoordenboeken, woorden laten vertalen in Google Translate, homofonen en werkwoordsvervoegingen opzoeken, tekst markeren en laten samenvatten, enz.

Het Sensotec-team werkt door om deze cloudoplossing te realiseren. Het eerste resultaat zullen we met gepaste trots communiceren en naarmate het schooljaar vordert, zullen er steeds meer nieuwe functies beschikbaar komen.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit