fbpx

Daylight lamps by Daylight

Daylight in tattooshop

Ben je op zoek naar een geschikte lamp voor lezen of fijn handwerk? De daglichtlampen van Daylight zijn het best geschikt om te gebruiken als leeslamp, hobbylamp of handwerklamp. Lampen met Daylight technologie geven een verminderde schittering en een schaduwvrij beeld waardoor ‘s avonds of op donkere dagen werken minder belastend is voor de ogen.

Met daglichtlampen kan je langer lezen, schrijven en werken met minder vermoeidheidsverschijnselen. Daylight licht is vol spectrum licht, wat betekent dat je geniet van het natuurlijke spectrum van zonlicht. De details en contrasten zie je dus veel beter.

Er bestaan heel wat verschillende variaties van daglichtlampen: tafellampen of vloerlampen al of niet in combinatie met een vergrootglas tot draagbare modellen. Deze geselecteerde lampen met daglicht geven een verminderde schittering, een beter beeld en zijn gemakkelijk verstelbaar.

In ons assortiment lampen vind je zowel de modellen met spaarlampen als een aantal varianten met LED-verlichting.

dame aan het breien met daylight lamp en loepDaglicht lampen met loep

Loeplampen combineren het rustgevend licht van daglicht met de comfortabele vergroting van een lens waarmee je kleine details beter kunt zien. De garantie op meer hobby plezier.

Bekijk hier ons volledig aanbod daglichtlampen met of zonder vergrootglas of loep.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit