fbpx

exclusieve NDC-workshop Ivo Mijland

Win deelname aan de exclusieve NDC-workshop “Dyslexie in context”, met Ivo Mijland

Bezorg Lexima voor 24 juli 2021 een videoboodschap van max. 3 minuten over hoe jij het verschil maakt voor jouw leerlingen met lees- of spellingproblemen en maak kans op deelname aan de exclusieve (online) workshop op woensdag 6 oktober ‘Dyslexie in context’ met schrijver, spreker en trainer Ivo Mijland. De workshop focust 100% op het thema en de maximum 16 deelnemers, aangezien deze niet wordt opgenomen, noch achteraf gedeeld.  De spelregels lees je hier.

Ivo verkent samen met jou en maximum 15 andere deelnemers wat het je oplevert om voorbij de dyslexie van een leerling te kijken en het gesprek aan te gaan. Een leerling is namelijk veel meer dan zijn of haar dyslexie.

Nederlander Ivo Mijland (Oss, 1969) is directeur van het opleidingscentrum Ortho Consult te Utrecht en werkte 15 jaar in het secundair onderwijs als docent Nederlands, mentor en leerling-begeleider. Hij is auteur van 24 boeken over begeleiding in het onderwijs en een veelgevraagd spreker op symposia, congressen en studiedagen. Hij boeit zijn publiek met een mix van humor, inzicht, inspiratie en toepasbaarheid.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit