Falk Beerten is de nieuwe CEO van Sensotec

23/08/2012

Luc Desmet, Falk Beerten en Frank AllemeerschSensotec werd opgericht in 1986 als onderneming, actief in de ontwikkeling van hulpmiddelen voor blinde kinderen, hun ouders en leerkrachten in het geïntegreerd onderwijs, en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met 35 medewerkers en 3 vestigingen.

Gezien hun respectabele leeftijd beslisten de aandeelhouders tijdig op zoek te gaan naar een opvolger voor het bestuur. Luc Desmet, oprichter en CEO van Sensotec, wou mede gezien zijn leeftijd nog slechts een beperkt aantal jaren deze dagelijkse verantwoordelijkheid op zijn schouders nemen.

In het kader van de continuïteit van het bedrijf en van het aandeelhouderschap werd daarom gezocht naar een mogelijke overnemer. In juli 2012 werd een overeenkomst gesloten met een overnemer voor de totaliteit van de aandelen van Sensotec en werd de heer Falk Beerten de nieuwe CEO van Sensotec nv.

Falk Beerten is burgerlijk ingenieur in de biomedische technologie en jurist, met managementervaring in de verenigings- en bedrijfswereld.

Luc Desmet blijft nog gedurende minstens twee jaar actief betrokken bij het bestuur en zal dhr. Beerten tijdens die periode in de uitvoering van zijn functie assisteren.

Samen met algemeen directeur Frank Allemeersch en met het toegewijde team van Sensotec zullen zij ervoor zorgen dat de onderneming actief blijft en nog verder zal groeien in het ontwikkelen, produceren en verdelen van hoogtechnologische hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en mensen met lees- en leerproblemen.

Foto: Luc Desmet, Falk Beerten en Frank Allemeersch

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit