Ook Sett Gent is flexibel in deze onzekere tijden. Op vraag van de exposanten werd het live event verplaatst naar de lente van 2021 (3-4/03/2021), maar tot die datum biedt Sett Gent een reeks van 3 online contactmomenten via het nieuwe Sett Connect platform.

Sett Connect: eerste editie woe 28/10
De typische Sett-sfeer, maar dan online!

Heb je woensdag 28 oktober nog een gaatje vrij in je agenda? Registreer je dan snel voor deze online versie van Sett. Van 13 tot 16u30 heb je online toegang tot top keynotes, interessante exposanten en veel netwerkmogelijkheden.  Hier lees je alle info over Sett Connect.  Met de registratielink van Sensotec voor Sett Connect krijg je bovendien 5€ korting op je ticket ter waarde van 15€ (voor Sett Connect 28/10).

 

Sett live editie: verplaatst naar 3 en 4 maart 2021

Zet alvast een kruisje in je agenda op woensdag 3 of donderdag 4 maart. Als de covid19-situatie het toelaat, staat Sensotec dan op de SETT beurs (stand 8406) in Gent (Flanders Expo). Sett is de onderwijs- en technologiebeurs waar alle trends in digitaal leren getoond worden en richt zich specifiek op het onderwijzend personeel (directie, leerkrachten, zoco’s, enz.). Onze consulenten zullen daar doorlopend (van 9u tot 17u30) demo’s van onze  educatieve softwareoplossingen Alinea, Kurzweil 3000, Boekies, Bouw!, BLOON en Lezergame tonen en bieden je de mogelijkheid er zelf mee aan de slag te gaan. Ervaar zelf hoe onze educatieve tools het onderwijs en met name het afstandsleren verrijken.

De online registratie voor de verplaatste live versie is tijdelijk afsgeloten, maar je kunt hier wel al een combi-ticket kopen voor Sett Connect + de fysieke editie in maart.