Leer de mogelijkheden van onze compenserende softwareprogramma’s Alinea en Kurzweil 3000 kennen. Informeer je over de gratis voorleessoftware van de Vlaamse Overheid en leer de leestraining Lezergame en internet toegankelijkheidstool Browse Aloud kennen.

Waarom een gratis infosessie volgen?

  • maak kennis met het project gratis voorleessoftware voor leerlingen/studenten
  • maak kennis met alle Sensotec-software voor mensen met leesproblemen
  • stel je vragen aan onze consulenten
  • leer wat voor jou de beste oplossing is

Voor wie?

Deze infosessies zijn bedoeld voor ouders, begeleiders, leerkrachten, therapeuten, werkgevers,… van iedereen die te maken heeft met dyslexie, dysorthografie of andere lees-, schrijf- en taalproblemen. Maar natuurlijk kun je er ook terecht wanneer je zelf last hebt van een lees- schrijf-, leer- of taalprobleem of als je gewoon interesse hebt in onze producten en onze aanpak.

Praktisch

Dit is een kick-off sessie tijdens de opendeurdag in Jabbeke. Gedurende een uur krijg je uitleg over de dyslexie-software, zowel voor als na de sessie is er voldoende tijd om vragen te stellen. Maak van de gelegenheid gebruik om aansluitend ons hoofdkantoor te bezoeken.

Past 15 september je toch niet? Bekijk de volledige lijst van infosessies hier.

Inschrijven

De plaatsen zijn beperkt; vooraf inschrijven is daarom noodzakelijk maar wel gratis.

Lukt het je niet om je op een van deze dagen en uren vrij te maken? Ook op andere momenten kun je bij onze consulenten terecht voor gericht advies voor jouw situatie, school of organisatie, via het nummer 050 40 47 41 of per e-mail via dyslexie@sensotec.be.