Leer de mogelijkheden van onze compenserende softwareprogramma’s Alinea en Kurzweil 3000 kennen, inclusief de nieuwste ontwikkelingen voor Chromebooks. Informeer je over de gratis voorleessoftware van de Vlaamse Overheid en maak kennis met de remediërende leestraining Lezergame.

Waarom een gratis infosessie volgen?

  • maak kennis met alle Sensotec-software voor mensen met leesproblemen: Alinea, Kurzweil 3000 en Lezergame
  • maak kennis met het project gratis voorleessoftware voor leerlingen basis- en secundair onderwijs
  • stel je vragen aan onze consulenten
  • leer wat voor jou de beste oplossing is

Tijdens de infosessie bespreken we zowel Alinea, Kurzweil als Lezergame.

  • wil je echter enkel met Alinea of met Kurzweil kennismaken, dan volg je beter een gratis kennismakingssessie
  • wil je een praktische opleiding over Alinea of Kurzweil, waarin je zelf met de computer aan de slag gaat, schrijf je dan in voor een workshop

Voor wie?

Deze infosessies zijn bedoeld als eerste kennismaking met onze software. We richten ons op ouders, leerkrachten, ondersteuners, therapeuten, werkgevers,… van iedereen die te maken heeft met dyslexie, dysorthografie of andere lees-, schrijf- en taalproblemen. Maar natuurlijk kun je er ook terecht wanneer je zelf last hebt van een lees- schrijf-, leer- of taalprobleem of als je gewoon interesse hebt in onze producten en onze aanpak.

Praktisch

De deelname aan een infosessie is gratis maar inschrijven is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt.

We organiseren per provincie een infosessie. Dit zowel in de namiddag om 14u als ‘s avonds om 19u30. Een infosessie duurt ongeveer 1,5u à 2u.

Opgelet: de infosessies in Jabbeke vinden plaats tijdens onze opendeurdag, en dit om 11u en om 14u. Er is geen avondsessie voorzien.

De volledige lijst van infosessies kan je hier raadplegen.

Inschrijven

De plaatsen zijn beperkt; vooraf inschrijven is daarom noodzakelijk maar wel gratis.

Lukt het je niet om je op een van deze dagen en uren vrij te maken? Ook op andere momenten kun je bij onze consulenten terecht voor gericht advies voor jouw situatie, school of organisatie, via het nummer 050 40 47 41 of per e-mail via dyslexie@sensotec.be.