dinsdag
sep
22

online webinar

14u

Nog 199 plaatsen beschikbaar.

Inschrijven

Jouw gegevens

Aanspreektitel * :

Nuttige informatieOm jouw aanvraag persoonlijk op te volgen hebben we al deze gegevens nodig.
Alle velden met een * dienen te worden ingevuld.

Deze infosessies zijn gratis, indien het minimum aantal inschrijvingen van 5 personen niet is gehaald, hebben wij het recht om de infosessie te annuleren. Je zal hiervan op de hoogte worden gesteld en een andere oplossing aangeboden krijgen.

Sensotec n.v., Vlamingveld 8, B-8490 Jabbeke zal je gegevens behandelen conform haar Privacybeleid. Sensotec kan deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten, met inbegrip van de producten en diensten van haar filialen. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.

Je hebt het recht tot inzage van de gegevens die op jou betrekking hebben en je kan in voorkomend geval de rechtzetting of het schrappen ervan vragen aan Sensotec door dit schriftelijk te melden aan Sensotec n.v., Vlamingveld 8, B-8490 Jabbeke of per e-mail aan info@sensotec.be.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit