dinsdag
sep
21

online webinar

14u00

Nog 100 plaatsen beschikbaar.

Inschrijven

Inschrijving voor webinar

  • Nuttige informatie

  • Je kan meerdere producten selecteren door de ctrl toets ingedrukt te houden.

  • Je kan meerdere producten selecteren door de ctrl toets ingedrukt te houden.

Om jouw aanvraag persoonlijk op te volgen hebben we al deze gegevens nodig.
Alle velden met een * dienen te worden ingevuld.

Deze infosessies zijn gratis, indien het minimum aantal inschrijvingen van 5 personen niet is gehaald, hebben wij het recht om de infosessie te annuleren. Je zal hiervan op de hoogte worden gesteld en een andere oplossing aangeboden krijgen.

Sensotec n.v., Vlamingveld 8, B-8490 Jabbeke zal je gegevens behandelen conform haar Privacybeleid. Sensotec kan deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten, met inbegrip van de producten en diensten van haar filialen. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.

Je hebt het recht tot inzage van de gegevens die op jou betrekking hebben en je kan in voorkomend geval de rechtzetting of het schrappen ervan vragen aan Sensotec door dit schriftelijk te melden aan Sensotec n.v., Vlamingveld 8, B-8490 Jabbeke of per e-mail aan info@sensotec.be.

We gebruiken MailChimp en ZOHO als ons marketingautomatiseringsplatform. Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp en ZOHO voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp en het Privacybeleid en de Voorwaarden van ZOHO.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit