woensdag
mrt
10

online

13u30

30

Nog 7 plaatsen beschikbaar.

Inschrijven

Jouw gegevens

Aanspreektitel * :
Nuttige informatie


We vragen je om jouw eigen toestel mee te brengen*
Duid hier aan welk toestel: (verplicht veld)Bij inschrijven voor een workshop betaal je online. We sturen je na controle van de betaling per post een factuur op.

Wens je korting voor de inschrijving van meerdere collega’s? Contacteer ons op consulenten@lexima.be.Om jouw aanvraag persoonlijk op te volgen hebben we al deze gegevens nodig.
Alle velden met een * dienen te worden ingevuld.
Online bestellingen kunnen enkel genoteerd worden met een Belgisch facturatie- en leveringsadres.

Sensotec n.v., Vlamingveld 8, B-8490 Jabbeke zal je gegevens behandelen conform haar Privacybeleid. Sensotec/Lexima kan deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten, met inbegrip van de producten en diensten van haar filialen. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.

Je hebt het recht tot inzage van de gegevens die op jou betrekking hebben en je kan in voorkomend geval de rechtzetting of het schrappen ervan vragen aan Sensotec door dit schriftelijk te melden aan Sensotec n.v., Vlamingveld 8, B-8490 Jabbeke of per e-mail aan info@sensotec.be.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit