Inschrijvingen zijn afgesloten. Indien gewenst kan je de opname van de webinar bij ons opvragen. Mail hiervoor naar dyslexie@sensotec.be


Tijdens deze webinar maak je kennis met de nieuwe online schoolbib Boekies. We gaan kort in op het belang van leesplezier en leesmotivatie en hoe Boekies hieraan kan bijdragen. We tonen je hoe kinderen volgens hun interesse, leeftijd en niveau een keuze kunnen maken uit het boekenaanbod, welke audiovisuele ondersteuningsmiddelen er zijn voor leeszwakke kinderen, hoe de leerkracht de leesprestaties van de leerlingen kan volgen, hoe je je leerlingen of kind(eren) registreert om hun Boekies account te activeren, enz. We lichten ook de gratis actie voor scholen en particulieren toe.

Voor wie?

Deze webinar is bedoeld voor directies, (zorg)leerkrachten, ondersteuners, ICT-co├Ârdinatoren, therapeuten en ge├»nteresseerde ouders. Boekies heeft een ruim en gevarieerd aanbod dat zich richt op alle leerlingen van de basisschool. Zowel de sterke lezers als de leeszwakke leerlingen zullen in Boekies boeken op hun maat vinden.

Praktisch

De webinar duurt ongeveer een uur. Boekies wordt uitgebreid gedemonstreerd en er is mogelijkheid tot vraagstelling. De deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Daarom vragen we vooraf in te schrijven. Je ontvangt van ons de webinarlink in je mailbox.

Past deze datum niet? Ook op andere momenten kun je bij onze consulenten terecht voor gericht advies voor jouw situatie, school of organisatie, via het nummer 050 40 47 41 of per e-mail via dyslexie@sensotec.be.