Tijdens deze kennismakingssessie krijg je informatie over de mogelijkheden van de compenserende software Kurzweil 3000 en demonstreren we de belangrijkste functies van het programma. Zowel de Windows software, de Chrome extensie, de webapplicatie als de app komen aan bod.

Voor wie?

De kennismakingssessie is bedoeld voor ouders, begeleiders, leerkrachten, ondersteuners, therapeuten, werkgevers,… van iedereen die te maken heeft met dyslexie, dysorthografie of andere lees-, schrijf- en taalproblemen. Maar natuurlijk kun je er ook terecht wanneer je zelf last hebt van een lees- schrijf-, leer- of taalprobleem.

Praktisch

Een kennismakingssessies duurt ongeveer een uur.

De software wordt uitgebreid gedemonstreerd en er is gelegenheid tot vraagstelling. In tegenstelling tot de workshops wordt er niet individueel aan de computer gewerkt.

Deelname aan een kennismakingssessie is gratis.

Bekijk hier alle beschikbare data en plaatsen.

Inschrijven

Deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt; vooraf inschrijven is daarom noodzakelijk.

Lukt het je niet om je op een van deze dagen en uren vrij te maken? Ook op andere momenten kun je bij onze consulenten terecht voor gericht advies voor jouw situatie, school of organisatie, via het nummer 050 40 47 41 of per e-mail via dyslexie@sensotec.be.