Kurzweil 3000 Mobile voor Android

01/02/2018

Kurzweil 3000 voor ChromebookKurzweil 3000 Mobile voor Android is een app voor mensen met een leesbeperking zoals dyslexie. Met de app kan je Kurzweil 3000 documenten (KES-formaat) laten voorlezen op een recente Chromebook of Android tablet/smartphone.

Kurzweil 3000 Mobile voor Android is de mobiele uitbreiding van de Nederlandstalige versie van de toonaangevende compenserende software Kurzweil 3000. Voor het gebruik van Kurzweil 3000 Mobile voor Android dien je te beschikken over een licentie Kurzweil 3000 v14 Nederlands voor pc of hoger.

Tijdens het voorlezen worden de stemmen van je toestel gebruikt. Deze kunnen aangevuld worden met extra stemmen, die kan je aankopen op de Google Play Store (zoeken op TTS).
De markering zorgt ervoor dat je kan meevolgen tijdens het voorlezen. Kurzweil 3000 Mobile voor Android is heel handig in gebruik en biedt je ondersteuning bij het lezen en begrijpen van je tekst.

Voor het gebruik van Kurzweil 3000 Mobile voor Android op Chromebook dien je te beschikken over een Chromebook die dit ondersteunt. Raadpleeg hier de lijst met Chromebooks waarop Android apps kunnen gebruikt worden.

Hoe gebruiken?

Je downloadt de app gratis in de Play Store en logt in met de gebruiksnaam en wachtwoord van jouw Kurzweil 3000 account. Plaats het KES-bestand op jouw recent Android-toestel en open het via de app. De volledige handleiding lees je hier.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit