fbpx

Kurzweil 3000 : problemen met inloggen


Er bestaan verschillende versies van Kurzweil 3000 waardoor het niet altijd even duidelijk is. We zetten ze hieronder even op een rijtje.

Demoversie

Deze versie start onmiddellijk op, je hebt geen gebruikersnaam of wachtwoord nodig. Is de demoversie verlopen (na 30 dagen) dan verwijder je deze eerst voordat je één van onderstaande versies installeert.

–> Ga naar het configuratiescherm van jouw computer en selecteer programma’s en onderdelen. Zoek daar naar Kurzweil 3000 in de lijst en klik op verwijderen. Start daarna de computer opnieuw op.

Abonnement of Gratis voorleessoftwareKurzweil3000 install versions

Na het downloaden van Kurzweil 3000 kies je voor de versie Kurzweil 3000 Weblicentie. Volg daarna de installatie instructies en start de computer opnieuw op.

Bij het opstarten van Kurzweil 3000 Weblicentie is de eerste stap het zich aanmelden als gebruiker. Hiervoor dien je een geldige gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in het aanmeldscherm.

Deze login gegevens kreeg je van ons via e-mail.
Heb je nog een voornaam.naam@adibib.be login en geen @lees.op account? Lees dan eerst deze informatie.

Installeerde je de verkeerde versie? Verwijder deze dan eerst en voer de installatie daarna opnieuw uit. –> Ga naar het configuratiescherm van jouw computer en selecteer programma’s en onderdelen. Zoek daar naar Kurzweil 3000 in de lijst en klik op verwijderen. Start daarna de computer opnieuw op.

Kurzweil 3000 Standalone

Installeer deze versie indien je een kooplicentie van Kurzweil 3000 aanschafte en je van ons een serienummer hebt gekregen.

Kurzweil 3000 USB

Deze versie installeer je op alle computers waarop je Kurzweil 3000 wenst te gebruiken met jouw USB stick.

 

Foutmelding ‘Ongeldig product’ bij Kurzweil 3000 versie v14 of v15

Eind december 2021 stopt Sensotec met de ondersteuning van Kurzweil v14 en v15. Deze gebruikers zullen na december niet meer kunnen inloggen in de applicatie en dus een foutmelding te zien krijgen.

Uiteraard kunnen jullie nog steeds Kurzweil 3000 gebruiken, maar de applicatie moet geüpgraded worden naar de meest recente versie, nl. Versie 20. Deze upgrade is gratis voor weblicentiegebruikers. Je controleert de geïnstalleerde versie als volgt: In het menu via Help kiezen voor “Over Kurzweil 3000…” In het volgend scherm zie je dan het versienummer.

Lees het volledige bericht

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit