LeesVoor! '21-'22

Ook in schooljaar ’21-’22 investeert de Vlaamse regering in leerlingen met leernoden door ze van gratis voorleessoftware te voorzien die helpt bij lees- en spellingproblemen. Een keuze voor Alinea of Kurzweil staat garant voor een oplossing voor elke leerling en elke situatie of platform, ook Chromebooks!

  • Alinea: Eenvoudig. Veelzijdig. Intuïtief.
    Zoals het hoort.
  • Kurzweil: De meest uitgebreide ondersteuning,
    voor iedereen.

Download hier de LeesVoor! flyer voor ouders.
Vraag hier het nieuwe LeesVoor! stappenplan aan.

Nieuw in schooljaar ’21-’22!  Meld je gratis aan voor:

 

Kiezen voor Alinea of Kurzweil

Kiezen voor Alinea of Kurzweil is een keuze met heel wat voordelen voor de leerling:

  • meer zelfstandigheid en effectiever leren
  • meer lees- en leerplezier, minder frustratie

80% van de leerlingen die met Alinea of Kurzweil werkt boekt een duidelijke vooruitgang op het vlak van zelfstandigheid en effectiever leren.

Zorgleerkrachten waarderen de effectiviteit van Alinea met een 9,0  en van Kurzweil met een 8,3 (op 10).

 

Hoe pak je het aan?

 

 

 

Waarom een LeesVoor- begeleiders of professionele licentie?

Het departement onderwijs rekent op de inspanningen en deskundigheid van onderwijsprofessionals om deze tools ook daadwerkelijk in de klas in te zetten. Toegang hebben tot de software is voor een onderwijsprofessional dus zeker geen overbodige luxe. Gezien het gebruik van leerling-licenties strikt persoonlijk is, hebben wij de afgelopen schooljaren voorzien in een gratis toegang voor professionelen.

Wij investeren jaarlijks heel wat in de verdere ontwikkeling en verbetering van deze essentiële software voor jouw leerlingen.  Zo breidden we o.a. de voorleessoftware webapp uit met een mobiele versie voor tablets en smartphones. Je kunt nu ook binnen alle online toepassingen gebruik maken van de dicteerfunctie (spraak-naar-tekst).  En nog zoveel meer. Om onze software kwaliteitsvol en innoverend te kunnen blijven leveren, vragen wij voortaan een kleine bijdrage waarbij je minimaal geniet van 75% korting. Dit versterkt engagement van scholen, therapeuten en ondersteuners vertalen wij dan graag weer in uitbreiding van onze dienstverlening en een vooruitzicht op weer heel wat nieuwe en verbeterde functies zoals de examenmodus voor de online toepassingen, optimalisatie van de beeldwoordenboeken, automatische woordenlijsten, enz.

Door als onderwijsprofessional zelf in te zetten op het kennen en kunnen gebruiken van de software bied je leerlingen de beste kansen op succes.  Want het actief gebruiken van Alinea of Kurzweil voorleessoftware zorgt voor meer zelfstandigheid en effectiever leren bij 8 op 10 leerlingen. Daarom werkten we ter vervanging van de gratis toegang voor onderwijs- en zorgprofessionals een interessant programma uit waarbij software en vorming gecombineerd wordt.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit