Maak als ontwikkelaar het verschil!

14/05/2018

Vacatures: Developers (regio Brugge)

foto hippe oudere dame

Benieuwd hoe je toch kan lezen, schrijven, webapps gebruiken als je slecht ziet of blind bent? Hoe je met dyslexie of als anderstalige toch een bureaujob goed kunt doen? Wij weten er bij Sensotec alles van. Jij binnenkort ook?

Onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke poot binnen Sensotec. Van de bijna 40 medewerkers in onze hoofdzetel te Jabbeke is ons R&D team ongeveer 15 mensen sterk. Zij werken dagelijks aan het versterken en uitbouwen van ons gamma compenserende software voor mensen met een visuele beperking of lees- en leerprobleem (zoals dyslexie).

 

Naast particulieren vinden ook overheidsinstellingen, vnl. onderwijsgericht, en bedrijven ons. Voorbeelden van in huis ontwikkelde apps en software die wereldwijd hun afzet vinden: de KNFB Reader en de Online Daisy app, compenserende software Alinea. Check zeker eens onze sites: www.dyslexie.be; www.knfbreader.com; www.online-daisy.com.

Wij zijn steeds op zoek naar versterking van ons R&D team omdat wij heel wat nieuwe cloud producten met wereldwijde focus en mogelijkheden ontwikkelen.

Solliciteer gerust spontaan.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit