Met de vernieuwde Anderslezen-app...

… wordt luisterlezen in je knusse zetel nu nog eenvoudiger

Begin oktober vernieuwden we de gratis Anderslezen-app die, voor mensen met een leesbeperking, elke smartphone of tablet omtovert tot een online Daisy-speler. Wat goed was bleef uiteraard behouden.

foto phone anderslezen

Wat is er veranderd?

  • Vernieuwde software: Wat je niet ziet, maar wel merkt. De app draait niet alleen vlotter, maar ook de koppeling van toekomstige functies zal gemakkelijker gaan. Zo is de app 100% futureproof. Bovendien is hij ook een stuk sneller: je boekenplank opent sneller, je boeken worden sneller ingeladen …
  • Eenvoudiger: zowel de structuur als het gebruik werden vereenvoudigd. Met de boekenplank centraal, werden alle andere functies in 1 vlot toegankelijk hoofdmenu verzameld. Ook het afspeelscherm toont alleen het nodige.
  • Nieuw zijn de de slaapfunctie en downloadmelding. Dankzij de slaapfunctie stopt de app het voorlezen op een door jou opgegeven tijd. Daarnaast krijg je nu ook een melding als je download klaar is.
  • Verschillen tussen iOS & Android gebruikers zijn weggewerkt. Zo kan een iOS gebruiker nu ook haar publicaties inleveren vanaf de app.

Aan de slag?

image books and headphones

Je hebt de Anderslezen-app al? Dan wordt de update automatisch uitgevoerd. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan kan je dit in de Play of App Store doen.

Je bent een Daisy-cd-lezer maar kent de app nog niet? Probeer die dan zeker eens vrijblijvend uit. Daarvoor moet je in je Luisterpunt profiel de uitleenvorm wel wijzigen van Daisy-cd naar Daisy-online. Twijfel je hoe je dat moet aanpakken? Dan contacteer je best de LuisterpuntBib: 02 423 04 11 of info@luisterpuntbibliotheek.be.

Voor meer info over de gratis Anderslezen-app, een ontwikkeling van Sensotec in samenwerking met Luisterpuntbibliotheek, Licht en Liefde, Kamelego en Transkript,  kun je ook terecht op www.anderslezen.be.

Anderslezen

Anderslezen logoAnderslezen, het Vlaams internetplatform voor toegankelijke e-boeken en luisterboeken biedt mensen met een leesbeperking toegang tot de dagelijkse krant, wekelijkse tijdschriften, romans en non-fictieboeken, ook leerboeken. Zowel luisterboeken met menselijke stem als met computerstem zijn mogelijk. Anderslezen werkt vooral met Daisy-boeken, de wereldwijde standaard voor boeken voor personen met een leesbeperking. In de toekomst zullen ook andere formaten, zoals EUPB3, beschikbaar komen.

Ook nog

Wil je meer weten over Daisy-apps, eBooks en Online Daisy? Bekijk dan deze pagina.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit