Nationale Dyslexie Conferentie gaat digitaal

De Nationale Dyslexie Conferentie is het grootste onderwijsevenement in Nederland op het gebied van Leesproblemen, Laaggeletterdheid en Dyslexie (LLD). Door de gezondheidsrisico’s rond het coronavirus vind de conferentie dit jaar digitaal plaats. Door online te gaan biedt Lexima een veilige en inhoudelijk sterke conferentie.

Voor onderwijsprofessionals uit Vlaanderen biedt dit extra mogelijkheden. De verplaatsing naar Nederland hoeft nu niet gemaakt te worden. Je kan nu dus gemakkelijker jouw kennis uitbreiden, ideeën opdoen en geïnspireerd raken door de vele professionele en gerenommeerde sprekers.

De online Nationale Dyslexie Conferentie geeft diverse extra’s:

  • Een maand lang toegang tot alle opnames van lezingen en hand-outs;
  • Toegang tot de Nationale Dyslexie Conferentie én de parallelconferentie Bestuur & Beleid;
  • Op veilige fora in gesprek met collega’s over in de lezingen besproken onderwerpen;
  • Gratis aanmelding voor drie extra collega’s;
  • Kortingsvoucher.

De kosten voor deelname bedragen €349,00, inclusief BTW.

Wetenschappelijke inzichten en praktische handvatten

De Nationale Dyslexie Conferentie is met ruim dertig lezingen het grootste onderwijsevenement op het gebied van Leesproblemen, Laaggeletterdheid en Dyslexie van Nederland. Deskundigen delen de nieuwste wetenschappelijke inzichten en geven praktische handvatten.

Welke rol spelen onze genen bij het leren lezen? Kunnen we laaggeletterdheid voorkomen? Hoe kunnen we kwaliteitsproblemen aanpakken die van invloed zijn op lees- en spellingproblemen? Hoe pakken de Nederlanders dit aan? De Nationale Dyslexie Conferentie geeft antwoord op deze vragen en meer.

Bekijk het volledige programma

 

Toegang tot gehele programma, voor u en drie collega’s

Meld je aan en krijg een maand lang toegang tot alle lezingen van de online Nationale Dyslexie Conferentie. Als hoofddeelnemer kan je gratis drie collega’s als gast laten deelnemen. Zo krijg jij en 3 gasten toegang tot veilige fora, waarop je in gesprek kunt gaan met collega’s over in de lezingen besproken onderwerpen.

De dag voor de conferentie, dinsdag 29 september ontvang je via de e-mail de inloggegevens. Deze gegevens geven een maand lang toegang tot de digitale leeromgeving waar van elke lezing de filmopname en hand-outs beschikbaar zijn.

 

Kortingsvoucher t.w.v. 100 euro!

Deelnemers aan de conferentie ontvangen een voucher aan ter waarde van 100 euro. Deze voucher gebruikt u voor de aanschaf van de programma’s Bouw!, BLOON of Boekies. U kunt de voucher ook inzetten voor uw aanmelding voor de Nationale Dyslexie Conferentie 2021. De voucher ontvangt u gelijk met uw inloggegevens op 29 september.

Meld je aan voor de Nationale Dyslexie Conferentie 2020