Online infosessies 2020

Infosessie – inhoudelijke info

Wie problemen ondervindt met lezen, schrijven en leren, kan uitstekend aan de slag met compenserende en remediërende software.

Soms is er sprake van dyslexie, soms van dysorthografie, problemen met taalverwerving, een andere moedertaal,…

Tijdens een gratis infosessie gaan we dieper in op het onderwerp met de bijhorende software. In de infosessie over compenserende software leer je de mogelijkheden van onze compenserende softwareprogramma’s Alinea en Kurzweil 3000 kennen, inclusief de nieuwste ontwikkelingen voor Chromebooks. Daarnaast informeren we je over de gratis voorleessoftware van de Vlaamse Overheid.

In de infosessie preventieve en remediërende software maak je kennis met de remediërende leestraining Lezergame en we geven je ook een overzicht van ons nieuwe aanbod aan preventieve en remediërende software Bouw!, BLOON (spellen) en de online leesbevorderende bibliotheek Boekies.

Een webinar volgen? Dat is helemaal niet ingewikkeld!

Je hoeft helemaal geen speciale pc-vaardigheden te hebben om onze webinar te volgen. Je ontvangt een mailtje van ons met een link waar je op klikt. Je hoeft niets te installeren. Je klikt op “Zoom webinar openen”. Vervolgens opent zich een scherm dat je informeert wanneer de webinar van start gaat.

Waarom een gratis infosessie volgen?

  • Maak kennis met alle Sensotec-software voor mensen met leesmoeilijkheden.
  • Maak kennis met het project gratis voorleessoftware voor leerlingen basis- en secundair onderwijs.
  • Maak kennis met nieuwe preventieve en remediërende software op de Vlaamse markt.
  • Stel je vragen aan onze consulenten.
  • Leer wat voor jou of je kind de beste oplossing is.

Tijdens de infosessie bespreken we de software niet in de diepte.

  • wil je echter enkel met één van de producten kennismaken, dan bekijk je beter een gratis kennismakingssessie
  • wil je een praktische opleiding over Alinea of Kurzweil, waarin je zelf met de computer aan de slag gaat, schrijf je dan in voor een workshop

Voor wie?

Deze infosessies zijn bedoeld als eerste kennismaking met onze software. We richten ons op ouders, leerkrachten, ondersteuners, therapeuten, werkgevers,… die te maken hebben met dyslexie, dysorthografie of andere lees-, schrijf- en taalproblemen. Maar natuurlijk kun je er ook terecht wanneer je zelf worstelt met een lees-, schrijf-, leer- of taalprobleem of als je gewoon interesse hebt in onze producten en onze aanpak.

Praktisch

Deelname aan de infosessie via webinar is volledig gratis.  Inschrijven is wel nodig zodat we je de webinar link kunnen bezorgen. Er is telkens een webinar in de namiddag om 14u en  ‘s avonds om 19u30.

Infosessie compenserende software najaar 2020

Infosessie preventieve en remediërende software najaar 2020

De volledige lijst van infosessies kan je hier raadplegen.

Inschrijven

Om de webinar link doorgestuurd te krijgen, moet je vooraf inschrijven.

Lukt het je niet om je op een van deze dagen en uren vrij te maken? Ook op andere momenten kun je bij onze consulenten terecht voor gericht advies voor jouw situatie, school of organisatie, via het nummer 050 40 47 41 of per e-mail via consulenten@sensotec.be.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit