Online infosessies dyslexiesoftware 2020

Omwille van het coronavirus passen we onze succesvolle infosessies aan de omstandigheden aan. De 2 laatste voorjaarssessies (dinsdag 17 maart – Gent en donderdag 19 maart – Hasselt) gaan niet door op locatie, maar wel via een webinar. We kunnen dit bovendien voor heel wat meer mensen organiseren, dus er is zeker plaats. Inschrijven is wel nodig. Alleen zo kunnen we je de webinar link bezorgen. Schrijf je nu in voor een gratis online infosessie.

Een webinar volgen? Dat is helemaal niet ingewikkeld!

Je hoeft helemaal geen speciale pc-vaardigheden te hebben om onze webinar te volgen. Je ontvangt een mailtje van ons met een link waar je op klikt. Je hoeft niets te installeren. Je klikt op “Zoom webinar openen”. Vervolgens opent zich een scherm dat je informeert wanneer de webinar van start gaat.

Infosessie – inhoudelijke info

Wie problemen ondervindt met lezen, schrijven en leren, kan uitstekend aan de slag met compenserende en remediërende software.

Soms is er sprake van dyslexie, soms van dysorthografie, problemen met taalverwerving, een andere moedertaal,…

Tijdens een gratis infosessie leer je de mogelijkheden van onze compenserende softwareprogramma’s Alinea en Kurzweil 3000 kennen, inclusief de nieuwste ontwikkelingen voor Chromebooks. Informeer je over de gratis voorleessoftware van de Vlaamse Overheid, maak kennis met de remediërende leestraining Lezergame en we geven je ook een overzicht van ons nieuwe aanbod aan preventieve en remediërende software.

Waarom een gratis infosessie volgen?

  • maak kennis met alle Sensotec-software voor mensen met leesproblemen: Alinea, Kurzweil 3000 en Lezergame
  • maak kennis met het project gratis voorleessoftware voor leerlingen basis- en secundair onderwijs
  • stel je vragen aan onze consulenten
  • leer wat voor jou de beste oplossing is
  • Je ontvangt in primeur informatie over nieuwe software voor Vlaanderen. Wil je via mail op de hoogte gehouden worden over onze nieuwe producten? Schrijf je dan in via deze link.

Tijdens de infosessie bespreken we zowel Alinea, Kurzweil 3000 als preventieve en remediërende software.

  • wil je echter enkel met Alinea of met Kurzweil kennismaken, dan volg je beter een gratis kennismakingssessie
  • wil je een praktische opleiding over Alinea of Kurzweil, waarin je zelf met de computer aan de slag gaat, schrijf je dan in voor een workshop

Voor wie?

Deze infosessies zijn bedoeld als eerste kennismaking met onze software. We richten ons op ouders, leerkrachten, ondersteuners, therapeuten, werkgevers,… van iedereen die te maken heeft met dyslexie, dysorthografie of andere lees-, schrijf- en taalproblemen. Maar natuurlijk kun je er ook terecht wanneer je zelf last hebt van een lees- schrijf-, leer- of taalprobleem of als je gewoon interesse hebt in onze producten en onze aanpak.

Praktisch

Ook deelname aan de infosessie webinar is volledig gratis.  Inschrijven is wel nodig zodat we je de webinar link kunnen bezorgen. We behouden het vaste uurrooster. Een webinar in de namiddag om 14u en  ‘s avonds om 19u30. We splitsen de webinar infosessie op in 2 delen:

  • Het eerste uurtje volg je de uitleg over de compenserende software Alinea en Kurzweil 3000 mee, in combinatie met extra info over de Gratis voorleessoftware.
  • In het tweede deel (+/- 1u)  geven we een toelichting over de preventieve en remediërende software Boekies, Bouw!, BLOON en Lezergame. 
  • Heb je maar interesse in één van de twee onderdelen? We zorgen ervoor dat je de webinar bij deel één of deel twee kan opstarten.

Infosessies voorjaar 2020

Afgelopen: Kortrijk: 3 maart – om 14u en om 19u30
Afgelopen: Wijnegem: 5 maart – om 14u en om 19u30
Afgelopen: Leuven: 10 maart – om 14u en om 19u30
Online: 17 maart – om 14u en om 19u30
Online: 19 maart – om 14u en om 19u30

De volledige lijst van infosessies kan je hier raadplegen.

Inschrijven

Om de webinar link doorgestuurd te krijgen, moet je vooraf inschrijven.

Lukt het je niet om je op een van deze dagen en uren vrij te maken? Ook op andere momenten kun je bij onze consulenten terecht voor gericht advies voor jouw situatie, school of organisatie, via het nummer 050 40 47 41 of per e-mail via dyslexie@sensotec.be.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit