Zien we jou op BrailleTech 2021?

© Brailleliga

De Brailleliga organiseert jaarlijks deze beurs voor personen met een visuele beperking. Na het succes van hun eerste editie BrailleTech digital 2020, besloot de Brailleliga dit jaar deze positieve ervaring te herhalen door een hybride versie van hun beurs voor technische hulpmiddelen voor te stellen: een “live” deel en een “digitaal” deel.

Het live-evenement vindt plaats in het hoofdkwartier van de Brailleliga in Brussel (Engelandstraat 57) van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober 2021. Het Sensotec-team zal uiteraard aanwezig zijn om onze visuele hulpmiddelen aan de bezoekers voor te stellen. Let op, inschrijven is verplicht, je reserveert op voorhand een tijdslot van 1,5u zodat het aantal bezoekers gespreid kan worden. Alle info en inschrijflink vind je hier.

Het digitale evenement met thematische video’s / webinars en podcasts gaat de week erna door van maandag 18 oktober t.e.m. woensdag 20 oktober. Bekijk hier het programma.

Mis alvast de volgende Sensotec videopresentaties niet:
  1. ma 18/10, 14.00 – 14.30 u.: Humanware Brailliant BI20X en BI40X : leesregel / braillenotitietoestel met 20 en 40 braillecellen
  2. di 19/10, 14.00 – 14.30 u.: Minivision 2: eenvoudige, betrouwbare gsm met spraakweergave en grote letters in hoog contrast
  3. woe 20/10, 14.00 – 14.30 u.: Orcam Read, nieuw miniatuur-voorleesapparaat voor gedrukte tekst

Schrijf je nog in op de website van BrailleTech.

Covid-update ivm. het live-evenement: Naar aanleiding van de beslissing van de Brusselse regering over de Covid-19-situatie, moet je in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket om BrailleTech te bezoeken. Meer informatie lees je hier.

De toegang is gratis, de locatie is volledig aangepast voor personen met een handicap en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Het digitale-evenement:

Sensotec ontmoeten

Kom zeker eens langs en ontmoet onze consulenten. Ze staan jullie met veel plezier te woord om de nodige uitleg te geven en de verschillende hulpmiddelen te demonstreren.

Alle info lees je ook op de site van de Brailleliga.

Tot dan!