Open op afspraak

25/03/2021

Vanaf 27 maart zijn er verscherpte corona-maatregelen van toepassing. Als aanbieder van medische hulpmiddelen zetten wij onze dienstverlening gewoon verder zoals voorheen. Wij blijven dus op afspraak werken en staan voor je klaar met persoonlijk advies, technische ondersteuning en online verkoop. Leveringen en demo’s aan huis blijven mogelijk.

Heb je problemen met je zicht of met je huidige hulpmiddel? Lukt het lezen niet meer zo vlot? Wacht dan niet om hier iets aan te doen. Een geschikt visueel hulpmiddel maakt nu meer dan ooit het verschil. Zo blijf je toegang hebben tot informatie, tot je hobby’s en kun je ook beter contact houden met de buitenwereld.

Tijdens een persoonlijke afspraak, waarbij je 1 extra persoon mag meebrengen, luisteren onze consulenten naar jouw noden, bespreken ze de mogelijke oplossingen en kun je die ook zelf uitproberen. We houden ons hierbij strikt aan de voorzorgsmaatregelen. Zo verloopt het bezoek op een veilige manier voor iedereen!

Een afspraak in één van onze demozalen is de ideale situatie. Daar hebben we alle toestellen aanwezig. Deze worden voor en na een bezoek ontsmet. Verkies je een thuisbezoek? Dat kan. Op voorhand bespreken onze consulenten telefonisch jouw noden en wensen zodat ze een selectie toestellen kunnen tonen.

Wij blijven ook bereikbaar voor advies per telefoon, e-mail of videoconferentie. Blijf dus niet bij de pakken zitten. Ook nu staan we voor je klaar!

Interessante linken

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit