De driedaagse van Hoevenen

In corona-tijden zijn we genoodzaakt om dit jaar onze opendeurdag anders aan te pakken. Om het zo veilig mogelijk te houden, zorgen we ervoor dat niet al te veel mensen op eenzelfde moment aanwezig zijn. Daarom kan je met onze consulenten een vrijblijvende afspraak boeken gedurende 3 dagen. Zo houden we het veilig voor iedereen.

Merk je dat lezen wat moeilijker gaat? Dat een dierbare niet meer kan doen wat hij/zij zo graag deed?  Kruiswoordraadsels invullen, van een goed boek genieten, borduren gaat moeizamer?

Dan is het tijd om kennis te maken met de producten van Sensotec. Je vindt bij ons een heel ruim gamma aan hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Want lang zelfstandig blijven met een actieve geest, dat houdt je lichaam jong.

Heb je een VAPH dossier en is jouw toestel ouder dan 5 jaar of wens je nieuwe mogelijkheden te leren kennen? Maak dan zeker een afspraak, je vindt er een oplossing voor elke taak die nu wat minder goed lukt omdat je zicht er op achteruit is gegaan of het toestel gewoon verouderd is.  De consulent luistert naar je verhaal en stelt je het meest geschikte hulpmiddel voor.

Test het uit op onze driedaagse! Leer het toestel kennen, probeer het eens uit en beslis dan pas of dit je leven zal verbeteren.

De toegang is steeds gratis maar wel op afspraak.

Heb je interesse in een afspraak? Schrijf dan hier alvast in, we contacteren je om een gepast moment te plannen. Daarnaast ontvang je van ons een kortingscode om te gebruiken in de webshop of bij een bestelling op de opendeurdag. Handig toch?

 

Praktisch

Wanneer: donderdag 10 september, vrijdag 11 september en zaterdag 12 september 2020
Mogelijke tijdstippen: van 8.30u tot 16u30
Waar: Sensotec Hoevenen
Adres: Antwerpse Steenweg 96, 2940 Hoevenen-Stabroek
Wegbeschrijving 

Wat als het toch niet past?

Passen deze dagen niet voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.