December Deals - Pakjesmaand

De feestdagen komen eraan, hét moment om je dierbaren te verwennen!  

Of je nu jezelf of je ouders, grootouders of een vriend een mooi geschenk geeft, een visueel hulpmiddel, dat helpt om te genieten van het leven, stelt nooit teleur.

We geven je graag wat inspiratie. 

Van 1/12 tot en met 23/12: Een selectie van producten met 10% korting

Deze leuke geschenkideetjes bieden we tijdelijk aan met een mooie korting van 10%* ! 

  

Laat je inspireren voor de feestdagen

Wat denk je van deze stevige, duurzame en gebruiksvriendelijke toestellen? Handig voor thuis of onderweg. Ze zullen met open armen ontvangen worden! 

 

 

 

  

 

Actievoorwaarden

* Actie geldt enkel voor aankopen via contante betaling, zonder tussenkomst vanuit de overheid.  Actie is geldig voor aankopen tussen 1/12 tem 23/12.

 

In onze digitale nieuwsbrieven communiceren we regelmatig over producten die we met een korting even extra in de kijker willen zetten. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in. Zo hoef je niets te missen!

Opgelet! De kortingsactie is enkel geldig via een webshopaankoop bij  contante betaling, niet met afstand van schuldbevordering en niet cumuleerbaar met andere promoties. De duur van de kortingsactie wordt per artikel vermeld.

Nog vragen over deze producten? Dan aarzel dan niet om contact te nemen met onze diensten per telefoon op 050 39 49 49 (Jabbeke) of 03 828 80 15 (Hoevenen) of via een mail naar sales@sensotec.be.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit