Promoties

Op deze pagina vind je steeds de lopende promoties terug.

In onze digitale nieuwsbrieven communiceren we regelmatig over producten die we met een korting even extra in de kijker willen zetten. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in. Zo hoef je niets te missen!

Opgelet! De kortingsactie is enkel geldig via een webshopaankoop bij  contante betaling, niet met afstand van schuldbevordering en niet cumuleerbaar met andere promoties. De duur van de kortingsactie wordt per artikel vermeld.

Interesse in één van de kortingsproducten hieronder? Klik door op het product en doe snel je webshopaankoop.

Van 5 tot 17 oktober geniet je van 10% korting op onze Mezzo Focus 24*.

Elke dag moeten we maximale energie geven in tal van activiteiten. Vermoei jezelf en je ogen niet onnodig extra en doe beroep op het comfort van een vaste beeldschermloep om tekst en beeld helder en voldoende groot te krijgen.  Nieuw in ons gamma is de Mezzo Focus 24 van Reinecker. Compact, plooibaar en verplaatsbaar, met slechts 3 bedieningsknoppen is eenvoud troef. Vergroten of verkleinen, van kleur veranderen en belichting en contrast regelen doe je in een handomdraai.

Om je te helpen het te ontdekken, hebben we besloten om je te laten genieten van een speciale lanceringsaanbieding, de Mezzo Focus 24 is nu met 10% korting.

De Mezzo Focus 24, nu met een lanceringskorting van 10% (tot XX/10/21, actievoorwaarden onderaan)
  • Vergroting van 3,8x tot 45x
  • Met digitale beeldkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
  • Met reflectiefilter en innovatieve belichting die schaduwen voorkomt, ook wanneer je met de hand schrijft

De Mezzo focus is ook beschikbaar met een 20” scherm. Een zeer economische, flexibele en draagbare oplossing (met een draagtas als optie).

Voor meer informatie kun je onze consulenten contacteren via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.

(*) Kortingsvoorwaarden:De 10% korting is enkel geldig via een aankoop bij contante betaling, niet met afstand van schuldvordering, niet cumuleerbaar met andere promoties, tot 17 oktober 2021. Abonnementen en apps zijn uitgesloten van deze kortingsactie.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit