Promoties

Op deze pagina vind je steeds de lopende promoties terug.

In onze digitale nieuwsbrieven communiceren we regelmatig over producten die we met een korting even extra in de kijker willen zetten. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in. Zo hoef je niets te missen!

Opgelet! De kortingsactie is enkel geldig via een webshopaankoop bij  contante betaling, niet met afstand van schuldbevordering en niet cumuleerbaar met andere promoties. De duur van de kortingsactie wordt per artikel vermeld.

Interesse in één van de kortingsproducten hieronder? Klik door op het product en doe snel je webshopaankoop.

Promoties

10% korting op pocket Daisy-spelers

De hele maand juni

Een groot voordeel van luisterlezen bij verminderd zicht is dat je je helemaal kan focussen op het verhaal. Je hoeft zelf geen lastige handelingen uit te voeren.. Een Daisy-boek, o.a. beschikbaar bij de Luisterpuntbib, biedt ook heel wat voordelen tegenover een gewoon luisterboek in de boekhandel. Compact, met een intern geheugen, gemakkelijk te hanteren en met de mogelijkheid om de voorleessnelheid zelf aanpassen (sneller of langzamer).

De zomervakantie komt er zo aan! Dit is dus de perfecte gelegenheid om een Daisy-lezeres mee op reis te nemen!
Wij bieden jou de keuze tussen verschillende pocketmodellen, met 10% korting bij aanschaf in onze webwinkel tot eind juni.
  • Milestone 212 Ace, de rode multifunctionele en toch eenvoudige boekenlezer van Bones die ook toegang geeft tot spraaknotities en muziek. 
  • Milestone 312 Ace, deze meer geavanceerdere zwarte Milestone versie van Bones biedt naast z’n Daisy-functie ook muziek, dicteren, een FM-radio, sprekende klok en een wekker-functie. 
  • Victor Reader Stream, meer dan zomaar een audio-speler. Dit ultracompacte toestel van Humanware voor het draadloos ontvangen van teksten, boeken, kranten, podcasts en radio opent de deur naar een wereld van gesproken tekst. Ook met klok-, slaapstand en dicteerfunctie. Met de stream kan je rechtstreeks je lectuur downloaden zonder pc. 

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit