Promoties

Op deze pagina vind je steeds de lopende promoties terug.

In onze digitale nieuwsbrieven communiceren we regelmatig over producten die we met een korting even extra in de kijker willen zetten. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in. Zo hoef je niets te missen!

Opgelet! De kortingsactie is enkel geldig via een webshopaankoop bij  contante betaling, niet met afstand van schuldbevordering en niet cumuleerbaar met andere promoties. De duur van de kortingsactie wordt per artikel vermeld.

Interesse in één van de kortingsproducten hieronder? Klik door op het product en doe snel je webshopaankoop.

 

Van 11 t.e.m 31 januari: MiniVision1 nu met 10% korting

De MiniVision 1 gsm, voorganger van de MiniVision2, is de eenvoudigste sprekende gsm die speciaal ontwikkeld werd voor slechtziende gebruikers. Een telefoontje plegen naar je kinderen of kleinkinderen? Snel en makkelijk een SMS versturen? Dat doe je in een handomdraai met deze MiniVision1.

Gedurende de maand januari krijg je voor dit eindereeksmodel, de MiniVision 1 en bijhorende beschermhoes met flap, nog eens 10% korting bovenop de reeds afgeprijsde prijs! Nu te verkrijgen aan € 232,00! Wil je er graag het beschermhoesje bij? Dat kan voor slechts € 12,60.

Waarin verschilt hij van de MiniVision2? De MiniVision2 kreeg een vernieuwd design met nog verder uit elkaar staande knoppen en komt met een eigen oplaadstation zodat je niet langer de kabel hoeft in te pluggen. De MiniVision2 kun je aanschaffen voor €369,94€. 

 

Geniet in de maand januari van gratis lever- en installatiekost van onze Vo- en Go-box

Wat is er fijner dan in de komende wintermaanden af en toe wat van je vrije tijd voor de buis door te brengen. Ook met verminderd zicht kun je in alle comfort van ondertitelde films en series genieten met de hulp van de erg eenvoudige maar slimme apparaten Vo-box of Go-box.

  • De Vo-box verbetert de leesbaarheid van de tv-ondertitels door ze te vergroten (tot twee keer zo groot) en door het contrast, de kleur, het lettertype en de uitlijning af te stemmen op jouw voorkeur.

 

  • De Go-box leest alle Nederlandstalige ondertitels voor zowel bij live als uitgesteld kijken, bij DVD’s, Netflix enz. Je hebt keuze uit meerdere stemmen en kunt ook luisteren via een hoofdtelefoon om je huisgenoten niet te storen. Tip: je kunt de Go-box ook uitrusten met de vergrotingsfuncties van de Vo-box, maar vergroten en laten voorlezen kan niet tegelijk.

Aanbod Sensotec
  • Van 11/01 t.e.m. 31/01 geniet je van 10% extra korting op de afgeprijsde prijs van de MiniVision1 + beschermhoesje met flap.
  • Van 11/01 t.e.m. 31/01 geniet je van een korting t.w.v. € 130,00 door het wegvallen van de lever- en installatiekost bij aanschaf van een Vo-box of Go-box.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit