Sensotec is verdeler van BrowseAloud

09/06/2017

Sensotec is in België verdeler van de software BrowseAloud, een tool waarmee je de website van je bedrijf, school of organisatie toegankelijk maakt.

BrowseAloudBrowseAloud leest je website voor

BrowseAloud Plus is de geschikte tool om je website toegankelijk te maken.

Omdat de wetgever het wil. Omdat jouw klant het wil. En toch ook omdat je er voor iedereen wil zijn? Want niet iedereen kan lezen.

Luisteren in plaats van lezen

Laaggeletterden, anderstaligen en mensen met dyslexie kunnen jouw informatie niet of nauwelijks lezen. Dat is heel frustrerend voor ze. Met BrowseAloud (spreek uit: brouws-a-lout) op je website geef je hen de mogelijkheid om de tekst op je website te beluisteren. Dat is een geweldige steun voor ze. En je bereikt een veel groter publiek. Een win-win dus.

BrowseAloud

Heel gemakkelijk te integreren

Een voorleesfunctie op je website installeren is heel eenvoudig. Je hoeft niets anders te doen dan een abonnement op BrowseAloud af te sluiten. Wij doen de rest. Aan je website hoef je niets te veranderen buiten het plaatsen van een klein stukje code. Eenvoudiger kan het niet.

Overtuig jezelf

Klik op het driehoekje van de knop ‘Lees voor’ bovenaan op deze pagina. Bovenin het scherm verschijnt een uitklapmenu. Plaats nu de cursor bij het tekstdeel op de pagina dat je wil laten voorlezen. Het voorlezen start binnen een ogenblik. Je ziet dan dat het voorgelezen tekstblok geel wordt gemarkeerd en het voorgelezen woord blauw. Stoppen kan door op de vierkante knop in het uitklapmenu te klikken.

Met de andere knoppen kunnen websitebezoekers o.a. ook nog de tekst laten vertalen (b.v. naar Nederlands, Engels, Turks of Arabisch) of de pagina laten weergeven als een eenvoudige tekstpagina zonder opmaak. Allemaal functies die een tekst toegankelijker maken.

BrowseAloud menubalk

BrowseAloud werkt op PC, tablet en smartphone.

Informeer over de mogelijkheden voor jouw website

Wens je als bedrijf, school, organisatie, overheidsinstelling,… ook jouw website toegankelijk te maken, dan kan dit zeer snel.

Neem contact op met onze diensten en informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit