fbpx

Testimonial

“Jouw getuigenis kan de bestemming van iemand voor altijd veranderen”

Jij gelooft ook in het nut van leersoftware ter stimulering van geletterdheid op ieders niveau? Je hebt in de functie van (zorg)leerkracht, therapeut, ouder / kind of (jong)volwassene ervaring met één of meerdere van onze softwareoplossingen? Dan vinden wij het erg waardevol om jouw mening te horen. Zeker als dat ook andere leerkachten, ouders, kinderen op de goede weg kan helpen.

Wij appreciëren elke vorm van getuigenis, van een kort mailtje tot een zelf opgenomen filmpje. Getuigenissen mag je steeds doorsturen naar vision@sensotec.be.  Ben je bereid mee te werken aan een iets uitgebreidere getuigenis? Geef dit dan zeker aan ons te kennen en we bespreken samen wat mogelijk is.  Zo kwamen we samen met logopediste Ilse op het volgende mooie testimonialfilmpje uit. 

 

Hieronder vind je een paar vrijblijvende vragen voor een goede getuigenis, maar laat vooral je hart spreken. Praktische tips bij het maken van een filmpje en/of een basisdocument i.v.m. je toestemming geven vind je hier.

  • Waarom kozen jullie om “Programma” te gebruiken / in te zetten?
  • Hoe ervaren jullie het werken / oefenen / lezen met “Programma”?
  • Heb je één of meerdere concrete voorbeelden van situaties / gebruikers waarbij je een duidelijke (hopelijk positieve) impact hebt ervaren dankzij de inzet van “Programma”?
  • Welke gouden tip zou je nog willen meegeven?

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit