Toegankelijkheidssoftware en Windows 11

28/09/2021

Microsoft heeft aangekondigd dat Windows 11 vanaf 5 oktober 2021 beschikbaar zal zijn voor nieuwe computers.

Updates voor bestaande Windows 10-gebruikers zullen in de loop van de tijd worden uitgerold, Microsoft hoopt Windows 11 medio 2022 aan elke compatibele computer te hebben aangeboden.

Dolphin, SuperNova en GuideConnect

Dolphin is met Microsoft overeengekomen om de uitrol van Windows 11 uit te stellen voor klanten die SuperNova 20.03 of eerder en GuideConnect 1.19 of eerder gebruiken. Zo kan de eigenlijke Windows-release getest worden en de perfecte gebruikservaring behouden blijven.

Na 5 oktober 2021 zal Dolphin de laatste tests van de vrijgegeven versie van Windows 11 afronden en de releasedata voor SuperNova en GuideConnect updates bekendmaken. Zodra je jouw Dolphin-software bijwerkt naar die nieuwste versie, komt jouw computer in aanmerking voor de uitrol van Windows 11.

Als je niet de laatste versie van SuperNova gebruikt, raden wij je aan te upgraden naar v20 en een Software Maintenance Agreement (SMA) aan te schaffen om te genieten van toekomstige ontwikkelingen van zowel SuperNova als Windows 11.

Toekomstige versies van Windows 11 zullen worden ondersteund in de volgende versie van SuperNova, die begin 2022 wordt verwacht. Let op: toekomstige SuperNova upgrades zullen niet geïnstalleerd kunnen worden op Windows 7 of Windows 8; enkel op Windows 10 of 11.

Als je een gloednieuwe Windows 11-computer aanschaft, kan je de huidige versies van SuperNova en GuideConnect installeren. Wij raden je echter aan te wachten op de volgende updates, die volledig getest zullen zijn en zo de beste gebruikerservaring garanderen.

16/11/2021

Klanten die updaten naar SuperNova 20.04 en een apparaat hebben dat compatibel is met Windows 11 komen in aanmerking voor de uitrol van Windows 11.

SuperNova 20.04 biedt toegang tot:

  • Het Windows 11 inlogscherm.
  • Het nieuwe Windows 11 Startmenu.
  • Het Windows 11 bureaublad, bestandsverkenner en instellingen.
  • De vernieuwde Microsoft Store, nu beschikbaar in Windows 11.
  • Uw favoriete toepassingen beschikbaar in Windows 11. Dit omvat Microsoft Office, Google Chrome, Microsoft Teams en nog veel meer.

 

Belangrijke informatie voor mensen die Windows 7 gebruiken

Na de release van SuperNova 20 aan het begin van dit jaar, ondersteunt SuperNova niet langer het Windows 7 besturingssysteem.
SuperNova kan blijven draaien en functioneren onder Windows 7. Echter, omdat het product niet langer getest wordt op Windows 7, kan Dolphin team niet langer problemen oplossen die zich voordoen op apparaten met dit besturingssysteem.

Belangrijke informatie voor mensen die Windows 7 en Windows 8.1 gebruiken

De volgende grote versie upgrade van SuperNova zal naar verwachting begin 2022 beschikbaar zijn. Deze upgrade van SuperNova zal niet geïnstalleerd of uitgevoerd kunnen worden op apparaten met Windows 7 of Windows 8.1.

02/11/2021

SuperNova 20.04 introduceert ondersteuning voor Windows 11, en ook een groot aantal extra probleemoplossingen en verbeteringen.

SuperNova en Windows 11

SuperNova 20.04 introduceert vergroting, spraak en brailletoegang voor Windows 11.

Met SuperNova 20.04 kunnen mensen die blind of slechtziend zijn nu profiteren van alles wat Windows 11 te bieden heeft. SuperNova 20.04 biedt toegang tot:

  • Het Windows 11 inlogscherm.
  • Het vernieuwde Windows 11 startmenu.
  • Het Windows 11 bureaublad, de bestandsverkenner en de instellingen.
  • De vernieuwde Microsoft Store die beschikbaar is in Windows 11.
  • Al uw favoriete toepassingen beschikbaar in Windows 11, waaronder Microsoft Office, Google Chrome, Microsoft Teams en nog veel meer.

Windows 11, dat in oktober 2021 wordt uitgebracht, introduceert innovaties om de productiviteit van gebruikers te verbeteren, samen met heel wat extra’s om te helpen met kantoor- en thuiswerken. Het belooft een betrouwbaar, veilig en goed presterend besturingssysteem te worden. Meer informatie over wat er nieuw is in Windows 11 vindt u op de website van Microsoft.

De update naar 20.04 is gratis voor alle SuperNova 20-klanten. Klanten die updaten naar SuperNova 20.04 en een apparaat hebben dat compatibel is met Windows 11 komen in aanmerking voor de uitrol van Windows 11.

 

Belangrijke informatie voor mensen die Windows 7 gebruiken

Na de release van SuperNova 20, ondersteunt SuperNova niet langer het Windows 7 besturingssysteem.

SuperNova kan blijven draaien en functioneren onder Windows 7. Echter, omdat het product niet langer getest zal worden op Windows 7, kan het Dolphin team helaas niet langer problemen oplossen die zich voordoen op apparaten met dit besturingssysteem.

 

Belangrijke informatie voor mensen die Windows 7 en Windows 8.1 gebruiken

De volgende grote versie-upgrade van SuperNova zal naar verwachting begin 2022 beschikbaar zijn. Deze volgende belangrijke versie van SuperNova zal niet geïnstalleerd en uitgevoerd kunnen worden op apparaten met Windows 7 of Windows 8.1.

 

Fusion, ZoomText en JAWS

De versie 2022 (verwacht eind oktober) zal compatibel zijn met Windows 11.
De 2021-versie zou tegen eind oktober bijgewerkt moeten zijn om met Windows 11 te werken. Er moeten aanpassingen worden ingevoerd voor het voorlezen en het volgen van de focus.

Microsoft zal Windows 10 blijven ondersteunen tot 14 oktober 2025.

Voor meer informatie over Windows 11, zie de Microsoft Blog.

Contacteer onze klantenservice voor meer info op support@sensotec.be of 050 40 47 47.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit