Oplossingen op maat

Bij ons is niets standaard. Onze klanten niet, onze producten evenmin. Onze ervaren medewerkers, werken steeds op maat van de klant. Heb je een visuele beperking of een lees-en leerprobleem? Zet jij (als ouder, leerkracht, logopedist, begeleider, …) je of jouw organisatie (school, bibliotheek, …) zich in voor deze doelgroep? Dan ben je bij Sensotec aan het juiste adres met je vragen.

Bij de visusconsulenten komt persoonlijk contact op de eerste plaats. De eigen expertise, aangevuld met de nauwe samenwerking met erkende low vision centra en verenigingen en de goede contacten met verschillende instanties zorgen ervoor dat we steeds een oplossing op maat vinden.

De dyslexieconsulenten gaan dagelijks in interactie met leerlingen, ouders, leerkrachten en therapeuten. Via de info- en kennismakingssessies zijn ze goed op de hoogte van wat er leeft. Zij matchen gebruiker en software en helpen hen op weg via een hands-on opleiding.

Bij ons R&D team ligt de focus op het ontwikkelen en verder verfijnen van onze eigen softwareoplossingen (vb. Alinea) en het lokaliseren van bestaande software  (vb. Kurzweil 3000). Ze werken  evengoed op B2B projecten waarbij apps of andere toepassingen ontwikkeld worden op vraag van, vnl. onderwijsgerichte, overheidsinstellingen en bedrijven. (https://sensotec.be/sensotec/onderzoek-en-ontwikkeling/ )

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit