Vacature: ervaren marketingtalent

Dankzij jou vinden mensen de weg naar een zelfstandig en actief leven!

Mensen, voor wie een bril of lenzen niet langer voldoende zijn, vinden o.a. dankzij jouw inzet de weg naar de voor hen best passende oplossing naar een zelfstandig en actief leven. Als marketeer zorg jij ervoor dat de producten in the picture worden gezet bij de juiste doelgroep. Sensotec is Belgische marktleider op het vlak van hulpmiddelen voor mensen met visuele problemen.

 

Sensotec speelt al bijna veertig jaar een toonaangevende rol in de ontwikkeling en internationale distributie van hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Zo kunnen zij volwaardig functioneren in de samenleving.

Sensotec heeft vestigingen in Jabbeke (B), Leusden en Delft (beide NL) en wordt gezien als het kenniscentrum op het gebied van visuele hulpmiddelen voor blinde en slechtziende personen.

Honderdduizenden mensen gebruiken onze producten.
Bedrijven, organisaties, scholen en overheden, nationaal en internationaal, begeleiden we kundig en ervaren bij projecten waarbij visuele uitdagingen centraal staan. De persoonlijke en warme aanpak in onze dienstverlening richting particuliere klanten met een visuele beperking wordt sterk gewaardeerd.

De marketingafdeling

Samen met jouw Franstalige collega ga je de marketingafdeling uitbouwen. Marketing wordt verantwoordelijk voor het creëren van aandacht en interesse in onze producten en diensten via online en offline marketing, het laten groeien van de Sensotec-community én de organisatie van beurs- en congresdeelnames. Voor onze professionele ontwikkeling passen we agile principes toe. Voor ervaring en inspiratie kun je sparren met de marketingafdeling van het zustermerk Lexima dat vanuit dezelfde locatie opereert.

De functie

In deze uitdagende functie ben je meewerkend en aansturend & verantwoordelijk voor het uitbouwen, coördineren en uitvoeren van de marketing van Sensotec in België en Nederland. Met jouw (Franstalige) collega plan je de marketingactiviteiten en voer je deze ook zelf uit. Samen met andere disciplines binnen Sensotec ontwikkel je online en offline content en proposities en bewaak je de consistentie van de marketingcommunicatie. Je onderhoudt contacten met collega’s en leveranciers binnen ons professionele netwerk.

Onze ideale kandidaat

De ideale kandidaat is een ervaren hands-on marketeer die toe is aan team coördinatie. Je werkt planmatig en organiseert je feedback goed. Je stimuleert de professionele ontwikkeling van jouw marketing collega en die van jezelf. Je beschikt over actuele kennis van en ervaring met (digitale) marketingstrategieën. Een vlotte pen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal zijn cruciaal om de functie succesvol in te vullen. Je bent een teamspeler die met piekdrukte weet om te gaan.

Functie eisen

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante marketingfunctie.
 • Een succesvol afgeronde relevante bachelor of master marketingopleiding
 • Planmatig en doelgericht kunnen werken
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal
 • Creatief in woord en beeld
 • Ervaring met moderne CRM en marketing automation applicaties
 • Bereidheid om te reizen naar Jabbeke (2 dagen per week), Delft en Leusden (beiden in overleg)
 • Sociale en communicatieve competenties
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Procesdenker, analytisch sterk
  • Denken in klantwaarde, kansengericht
  • Prettige teamplayer met pit
  • Nieuwsgierig, zelfstandig
  • Openstaan voor vernieuwingen

Wat krijg je hiervoor terug

Je komt terecht in een ambitieuze internationale onderneming die maatschappelijk impact wil maken door mensen te helpen volwaardig functioneren in de samenleving. Omdat we sterk groeien ontstaan er veel loopbaan ontwikkelperspectieven. Wij zijn familiaal, warm en professioneel.

Je mag rekenen op een toffe, interessante en gevarieerde job met ruimte voor eigen inbreng & creativiteit. Deze functie kun je full time of in 4/5 uitoefenen. Je hebt een flexibele invulling van je kantoor- en thuiswerktijd. Het loon is bespreekbaar naargelang jouw ervaring & kennis.

Solliciteren

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit