Vormingen Alinea

Zou jij autorijden zonder ooit rijles gekregen te hebben? Neen toch?!

Een goede inzet van onze gebruiksvriendelijke educatieve software vraagt ook de nodige vaardigheid om ermee te kunnen werken. Onze programma’s zijn effectief als je ze goed gebruikt. Ze helpen lees- en spellingproblemen voorkomen of verhelpen achterstanden.

Logo Alinea SuiteEen goede inzet van onze compenserende software Alinea bij leerlingen met hardnekkige leesproblemen neemt heel wat leerbelemmeringen weg. Ook meertalige leerlingen hebben hier echt baat bij.

 

Je kan je op volgende manieren bijscholen: 

1. Opstartsessies voor professionelen
deelnemer aan Alinea opstartsessie Tijdens een gratis opstartsessie krijg je alle belangrijke LeesVoor! informatie mee om daarna met minder werkbelasting snel en vlot met Alinea als compenserend programma op jouw school van start te kunnen gaan. Schrijf je nu in!

aanklikbare button

2. Training
groepstraining Alinea   Tijdens een vaardigheidstraining van 3 uur krijg je de nodige theoretische achtergrond mee m.b.t. de inzet van de compenserende software Alinea, komen praktijkcases aan bod, leer je de functionaliteiten kennen en hoe je die doeltreffend kunt inzetten. Tijdens de training worden ook oefeningen voorzien ; je gaat dus zelf aan de slag met Alinea. Schrijf je nu in!

aanklikbare button

3. Nascholing op maat
Voor een leerkrachtenteam werken we met een nascholing of training op maat. Ofwel online, ofwel komen we tot bij jullie. De inhoud bepalen we in overleg en volgens de noden.  Lees hier meer over de aanpak en praktische uitwerking.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit