Vormingen Kurzweil

Zou jij autorijden zonder ooit rijles gekregen te hebben? Neen toch?!

Een goede inzet van onze gebruiksvriendelijke educatieve software vraagt ook de nodige vaardigheid om ermee te kunnen werken. Onze programma’s zijn effectief als je ze goed gebruikt. Ze helpen lees- en spellingproblemen voorkomen of verhelpen achterstanden.

afbeelding logobol KurzweilEen goede inzet van onze compenserende software Kurzweil bij leerlingen met hardnekkige leesproblemen neemt heel wat leerbelemmeringen weg. Ook meertalige leerlingen hebben hier echt baat bij.

 

Je kan je op volgende manieren bijscholen: 

1. Opstartsessies voor professionelen
afbeelding van iemand die een kurzweil opstartsessie online volgt Tijdens een gratis opstartsessie krijg je alle belangrijke LeesVoor! informatie mee om daarna met minder werkbelasting snel en vlot met Alinea als compenserend programma op jouw school van start te kunnen gaan. Schrijf je nu in!

aanklikbare button

2. Training
groepstraining Alinea   Tijdens een vaardigheidstraining van 3 uur krijg je de nodige theoretische achtergrond mee m.b.t. de inzet van de compenserende software Kurzweil, komen praktijkcases aan bod, leer je de functionaliteiten kennen en hoe je die doeltreffend kunt inzetten. Tijdens de training worden ook oefeningen voorzien ; je gaat dus zelf aan de slag met Kurzweil. Schrijf je nu in!

aanklikbare button

3. Nascholing op maat
Voor een leerkrachtenteam werken we met een nascholing of training op maat. Ofwel online, ofwel komen we tot bij jullie. De inhoud bepalen we in overleg en volgens de noden.  Informeer naar de mogelijkheden via een mailtje naar consulenten@lexima.be.

 

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit