Webinar: Taaluitdagingen in de klas

 

communicatieblokje met tekst live webinarVeel leerlingen hebben moeite met het leren van de taal. Als onderwijsprofessional heb je dagelijks te maken met leerlingen met een taaluitdaging.

Webinar: Taaluitdagingen in de klasIn de webinar Taaluitdagingen in de klas bespreken Gerlinde Taghon en Rosalin van der Hoeven de taaluitdagingen in de klas vanuit de doorgaande leerlijn. Je ontdekt hoe je taaluitdagingen kan voorkomen, maar ook hoe leerlingen ondanks hun taaluitdagingen toch op het niveau van de klas kunnen komen. Ook zie je hoe compenserende voorleessoftware belemmeringen grotendeels kan wegnemen. Omdat taal onlosmakelijk verbonden is aan lezen, is er ook aandacht voor leesbevordering.

Gerlinde Taghon en Rosalin van der Hoeven bespreken de onderwerpen zowel vanuit een Nederlandse en Vlaamse invalshoek, een interessante combinatie. Volg de webinar en ga met nieuwe inspiratie aan de slag met de taaluitdagingen in jouw klas!

  • De webinar vindt plaats op woensdag 22 juni, van 15.30 uur tot 16.00 uur.
  • Deelname kost € 25. Laat gratis nog een collega van jouw school deelnemen.

Praktische informatie

  • Je registratie / aanschaf verloopt via de webshop van Lexima Nederland, via volgende link  “Webinar 22 juni”
  • Betaling voor bezoekers uit België verloopt via factuur. Voor scholen: gelieve je instellingsnummer in het opmerkingenveld mee te geven.
  • Met het aanvinken van de algemene voorwaarden, geef je ook toestemming om de maandelijkse Lexima België nieuwsbrief te ontvangen. Je kunt je natuurlijk op elk moment uitschrijven.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit