Eindejaar en beste wensen 2022

Tussen 27 en 30 december zijn onze consulenten en helpdesk beperkt telefonisch en via mail bereikbaar tijdens de kantooruren. Op vrijdag 31 december en maandag 3 januari zijn we gesloten.

Ben je nog op zoek naar een kerst- of nieuwjaarscadeautje voor jezelf, een familielid of vriend? Geniet dan tot en met 21/12/2021 nog van 10% korting op een grote selectie van artikelen in onze webshop.

Onze beste wensen voor 2022

Elk eindejaar maken we de balans op en blikken we vooruit. Ook 2021 werd gekleurd door corona, maar onze klanten vonden gelukkig de weg terug naar onze demozalen in Jabbeke, Hoevenen en Jambes.  Met de nodige voorzichtigheid en mondmaskers konden we elkaar treffen tijdens BrailleTech en onze opendeurdagen in Jabbeke en Jambes. We hopen samen met jullie dat we ook in 2022 elkaar in goede gezondheid mogen treffen op één van onze demo- of opendeurdagen of misschien wel op de REVA-beurs in mei.

Dit jaar was niet alleen een speciaal jaar omdat Sensotec 35 kaarsjes mocht uitblazen, maar evengoed omdat we de keuze maakten om onze educatieve digitale programma’s onder de naam van het ed-tech merk Lexima te voeren. De verandering die we daarvoor per september ’21 ingezet hebben met onze afdeling educatieve software wordt in 2022 verder uitgerold. We rekenen erop het schooljaar ’21-’22 te kunnen afsluiten met de lancering van onze splinternieuwe www.lexima.be website waar je het volledige aanbod educatieve digitale programma’s gebundeld terugvindt.

Aan werklust en uitdagingen gaat het ons in 2022 niet ontbreken, maar we willen vooral de tijd nemen om het goed te doen en er te zijn voor elkaar als collega’s en richting onze klanten, met een enthousiast Sensotec-team voor onze visuele afdeling en Lexima-team voor onze educatieve afdeling.

 

 

 

We wensen je fijne feestdagen en een prachtig 2022!
Het Sensotec-Lexima-team

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit