Eindejaar en beste wensen 2023

Van 27 tot 30 december zullen onze consulenten en de technische dienst beperkt bereikbaar zijn per telefoon en e-mail tijdens de kantooruren. Op maandag 26 december en 2 januari zijn wij gesloten

Ben je nog op zoek naar een kerst- of nieuwjaarscadeautje voor jezelf, een familielid of vriend? Geniet dan tot en met 23/12/2022 nog van 10% korting op een selectie van artikelen in onze webshop.

Onze beste wensen voor 2023

Eerst en vooral wenst het hele Sensotec-team jou en jouw naasten een warme thuis, een goede gezondheid en vooral een jaar zonder zorgen 

2023 Komt er met rasse schreden aan. Dit is hét moment om alvast vooruit te blikken.  

Ook het komende jaar blijven we inzetten op het vinden van de beste mogelijke oplossing voor jouw visuele uitdaging. Zo willen we jou in staat stellen een zelfstandig, rijk en gevuld leven te leven. Onze consulenten staan klaar om jou hierin te begeleiden met hun jarenlange kennis en ervaring. Ook in 2023 kan je dus blijven rekenen op onze gekende persoonlijke aanpak en service. 

We hebben ook een aantal veranderingen in petto! 

Het merk Sensotec zal zich vanaf 2023 voluit focussen op oplossingen voor mensen met een visuele uitdaging. Vanaf januari gaat namelijk het nieuwe merk Lexima van start. Onder deze naam bundelen we ons onderwijsondersteunende aanbod voor leerproblemen. 

Dit is meteen ook voor Sensotec hét startschot om een nieuw jasje aan te trekken! Heel binnenkort zal je merken dat het Sensotec logo en de stijl een leuke opfrisbeurt krijgen. In de loop van 2023 komt daar ook een nieuwe website bij. Zo maken we ons aanbod aan diensten en producten heel helder en toegankelijk voor jou. Meer hierover in een latere nieuwsbrief. 

We willen jou van harte bedanken voor het vertrouwen het afgelopen jaar in de Sensotec-medewerkers en hulpmiddelen. We kijken er alvast naar uit jou ook in 2023 te mogen verwelkomen. 

 

 

Geniet van de laatste dagen van 2022 en alvast een fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar! 

Tot volgend jaar!

Het Sensotec team

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit