Wij blijven open voor dienstverlening

02/11/2020

We blijven tot je dienst voor afspraken en advies, technische ondersteuning en online verkoop. Als aanbieder van medische hulpmiddelen kunnen wij onze producten en diensten blijven aanbieden, ook volgens de recentste richtlijnen. Dat we ons hierbij strikt aan de voorzorgsmaatregelen en aanbevelingen van de overheid houden, spreekt voor zich.

Je hulpmiddelen maken meer dan ooit een essentieel verschil. Ze geven je toegang tot informatie en helpen je te communiceren met de buitenwereld.

Om jouw noden en onze hulpmiddelen perfect te matchen is persoonlijk contact evenwel aangewezen. Daarom blijven we ook tot je dienst voor een persoonlijke afspraak of telefonisch advies.
Als aanbieder van medische hulpmiddelen kunnen wij onze producten en diensten blijven aanbieden, ook volgens de recentste richtlijnen.

Maak een afspraak op één van onze demodagen in maart, of maak een persoonlijke afspraak met onze consulenten.

Wens je advies, nieuwe of vernieuwde hulpmiddelen voor verlichting, vergroting, spraak en of braille? Neem contact op en we plannen een persoonlijke afspraak in: telefonisch, elektronisch via mail of videoconferentie, of persoonlijk één-op-één.

Dat we ons hierbij strikt aan de voorzorgsmaatregelen en aanbevelingen van de overheid houden, spreekt voor zich.

Hoe dan ook, we zijn er voor je.

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit