Wij blijven open

Na een toch al weer bewogen voorjaar zijn onze consulenten en support- medewerkers ook aan wat vakantie toe. Niettemin zullen we er ook in de maanden juli en augustus, weliswaar met een iets kleinere bezetting, helemaal voor je zijn. Onze openingsuren en bereikbaarheid gedurende de zomerperiode wijzigen dus niet, al kan het voorvallen dat je geholpen wordt door een andere Sensotec medewerker dan gewoonlijk.

Onze kantoren in Jabbeke en Hoevenen zullen gesloten zijn op woensdag 21 juli.

De hele maand juli geniet je ook van 10% webshopkorting. We verwennen je met deze korting op een uitgebreide selectie artikelen* in onze webshop.

Geniet van je vrije tijd en doe wat je leuk vindt! Nodig je vrienden uit voor een etentje, kook heerlijk voor jezelf, doe wat kluswerkjes of naaiwerkjes,… maar maak je leven deze zomer gemakkelijker door je te voorzien van goed aangepast gereedschap. Zoals kleine sprekende hulpmiddelen al dan niet met grote letters of goede software. Je bestelt ze met een muisklik en je beslist zelf waar je aankopen geleverd worden!

Hier kan je ons volledige gamma raadplegen.

De commerciële dienst contacteer je op het nummer 050 39 49 49 of info@sensotec.be
Je bereikt de klantendienst telefonisch op het nummer 050 40 47 47 of per e-mail op support@sensotec.be.

We wensen je een deugddoende zomer!

*De zomerkorting op de webshop is geldig op bestellingen, geplaatst tot 31 juli 2021 en is niet cumuleerbaar. De zomerkorting op de webshop geldt niet op producten reeds in promotie, abonnementen en apps (Alinea, Kurzweil 3000, Lezergame, KNFB Reader, Alinea app).

All Rights Reserved to Sensotec ® | Webdesign Webit