Beursevent voor blinde en slechtziende mensen

Logo ZieZo Vlaanderen
Sensotec neemt deel aan het beursevent van ZieZo-Vlaanderen, het totaal-event omtrent alle aspecten van hulpmiddelen voor blinde en slechtziende mensen.

ZieZo Vlaanderen is een gespecialiseerde hulpmiddelenbeurs, georganiseerd door het samenwerkingsverband Visubel vzw, VlaamsOogfonds vzw en VeBeS vzw.

Het totaalaanbod van hulpmiddelen vind je hier hand in hand met een brede vertegenwoordiging vanuit de hulpverlening (administratief, sociaal, cultureel, mobiliteit). Alles gebundeld bij elkaar en erg toegankelijk georganiseerd. Kortom: een oase van hulpmiddelen, informatie, zorg- en randactiviteiten.

Sensotec op ZieZo: compleet gamma

Op de stand van Sensotec vind je het meest complete aanbod van nieuwe en gekende hulpmiddelen voor alle doeleinden, van alle belangrijke producenten.

We demonstreren je de werking van de toestellen en software, zodat je zelf kunt ervaren of dit voor jou een geschikt product is.

De organisatoren

Visubel is de Belgische federatie van leveranciers van hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden, Vlaams Oogfonds is een steunfonds voor projecten ten voordele van blinden en slechtzienden en VeBeS is de vereniging van Blinden en Slechtzienden.

Deze samenstelling garandeert de participatie van gebruikers, dienstverleners en leveranciers. Alle  vertegenwoordigers van deze drie zijn uitgenodigd om als standhouder aan deze manifestatie deel te nemen.

De beurs richt zich tot het grote publiek, er wordt gewerkt aan een thematische en ook recreatieve omkadering van het gebeuren.

De lezingen en workshops zijn vrij toegankelijk.

Vrijkaarten op aanvraag

Wij sturen je op eenvoudige aanvraag graag vrijkaarten toe. Vraag jouw gratis ticket aan via onderstaande link, we sturen je dan per e-mail een vrijkaart toe die je kunt uitprinten, invullen en voorleggen aan de ingang van de beurs. Je hebt één ticket per bezoeker nodig.

Vraag je gratis toegangskaart hier aan

Praktische informatie