• Oplossingen voor een visuele uitdaging!
Taal
Tekstgrootte

Sensotec lanceert nieuwe website

[VL-S] Sensotec lanceert nieuwe website
Sfeerafbeelding Sensotec lanceert nieuwe website

Leestijd 2 minuten

Categorie(ën):

Een nieuwe site voor Sensotec

Na maanden voorbereiding is het nu zover!

Sensotec presenteert je enthousiast haar volledig vernieuwde website. Met deze vernieuwde website willen we onze klanten en hun ondersteuners nog beter adviseren over oplossingen voor slechtzienden en blinden.

Dit zijn alvast de belangrijkste nieuwigheden:

Sneller vinden wat je zoekt

Op basis van feedback van onze websitegebruikers werd een volledig nieuwe websitestructuur uitgebouwd. Zo vind jij sneller wat je zoekt en krijg jij steeds het meest complete advies.

Diepgaande informatieve pagina’s

Als dé expert in België op vlak van visuele hulpmiddelen willen we jou zo goed mogelijk adviseren. Daarom stelden we sterke informatieve dossiers samen over verschillende thema’s: Oplossingen voor slechtzienden en blinden, oplossingen voor school of werk, oogziekten en een ruime kennisbank/blog waar je steeds boeiende artikelen vindt over een bepaald thema.

Uitgebreide webshop

Onze webshop bevat nu meer artikelen als ooit. Meer dan 150 visuele hulpmiddelen bieden we online aan. Je vindt er steeds een duidelijke toelichting over het product en de mogelijkheid om te bestellen of een offerte aan te vragen.

Ook het bestelproces optimaliseerden we zodat je met vertrouwen vlot online kan bestellen. De levering zelf wordt steeds met de grootste zorg voorbereid door onze collega’s.

Pagina’s voor professionele bezoekers

Onze website is niet alleen voor de gebruikers van hulpmiddelen interessant. Ook professionelen die hen begeleiden zoals leerondersteuners, (oog)artsen, ergotherapeuten, enz. vinden hier heel wat informatie. We stelden ook specifieke pagina’s samen voor deze gebruikers.

Aandacht voor toegankelijkheid

Als verdeler van visuele hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden willen we natuurlijk voldoen aan de richtlijnen voor een toegankelijke website. Daarom deden we grondige gebruikerstesten om de gebruiksvriendelijkheid te meten. Onze site is ook toegankelijk voor schermuitleessoftware en je kan de inhoud van de pagina’s eenvoudig groter en kleiner maken.

We blijven hier trouwens verder op inzetten en komen heel binnenkort met nog meer toegankelijkheidsverbeteringen.

Een nieuwe uitstraling

Dit is misschien wel het meest opvallend. We brachten onze nieuwe site volledig in lijn met onze vernieuwde huisstijl. Zo ervaar je onze posititieve, menselijke aanpak in elke pagina. We hopen dat jullie even enthousiast zijn als wijzelf.

Heb je nog vragen over onze site of andere thema’s?
Aarzel niet om contact op te nemen via sales@sensotec.be .